Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Οι πρώτες αντιδράσεις

Μαράκι, καλώς ήρθες στον κόσμο των bloggers.
Μας μπέρδεψες λίγο με τη διαμόρφωση του πρώτου σου blog.


Shell-Skull-Iran-Animated Στην αρχή, διαβάζοντας το όνομα νόμισα ότι επιτέλους βρήκα ένα site που θα μας πληροφορεί που θα υπάρχει η φθηνότερη βενζίνη της γνωστής μάρκας. Κάτι με τα πρόσφατα γεγονότα, κάτι με την οικονομική κρίση –να μην στηριζόμαστε στις τιμές που μας δίνει το υπουργείο– κάτι που είμαι και φανατικός πελάτης της εν λόγω εταιρείας, λέω ότι πρέπει είναι αυτό το site.


TravelMΜετά βλέπω τη φωτογραφία-λογότυπο που έχεις βάλει και λέω ότι: να κι ένα ακόμα site που θα ασχοληθεί με τις ανατολικές χώρες και με μυστικά των χωρών αυτών. Είδα και τις φωτογραφίες από τις διάφορες τοποθεσίες και σιγουρεύτηκα. Τρίζουν τα θεμέλια του Travel Channel.


shell_box copy Βρε λες να εννοεί τα κοχύλια; Και τι θα κάνει με τα κοχύλια; Λες ν’ αρχίσει να φτιάχνει χειροποίητα κολιέ και βραχιόλια από κοχύλια και να τα πουλάει απ’ το bog; Δεν είναι κακή ιδέα, άλλωστε είναι και κορίτσι της παντρειάς και κάπως πρέπει να φτιάξει τη προίκα της. Μπορεί να φτιάχνει και σοκολατένια κοχύλια, γιατί ως γνωστό είναι και καταπληκτική μαγείρισσα-ζαχαροπλάστισσα.


Ναι το ξέρω βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα. Έπρεπε να περιμένω να δω τις αναρτήσεις που θ’ ακολουθήσουν, έτσι κι έκανα. Περίμενα, περίμενα, με αγωνία πάταγα το “refresh” στον άχρηστο browser που δεν έλεγε να μου δείξει πια γραμμή θ’ ακολουθήσει το πτωχό πλην τίμιο blog. Φτωχό τώρα, γιατί σύντομα που θ’ ανέβουν τα νούμερα της δημοτικότητας θα πάψει να διαφημίζει Viagra και άλλα τέτοια. Ουρά θα κάνουν οι διαφημιστικές εταιρίες για να προβάλουν τους κολοσσούς πελάτες τους και με αστρονομικά νούμερα. Ήδη γίνονται συζητήσεις με μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Εσύ βέβαια έχεις δηλώσει ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.


3x5pagiataki2 Και ΝΑΙ, ήρθε εκείνη η ώρα που δειλά-δειλά έκανε την εμφάνισή της η πρώτη ανάρτηση. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΖΩΔΙΑ; ΖΥΓΟΣ; ΑΝΔΡΕΣ; Γιατί βρε Μαράκι μου; Εγώ περίμενα να ασχοληθείς με κάτι ποιο ουσιαστικό, τα προβλήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα, το περιβάλλον ή έστω με κάτι πιο ρομαντικό, όπως η συλλογή με τα ποιήματά σου. Αυτό μας έλειπε τώρα, μια ακόμα Παγιατάκη.


Τέλος πάντων είναι η πρώτη σου προσπάθεια και θα σε δικαιολογήσω. Εγώ θα παραμείνω φανατικός αναγνώστης σου και θα περιμένω υπομονετικά για τα καλύτερα.

Φιλικά
Ο webmaster σου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε το ζώδιο τού Ζυγού και ας πάμε καλύτερα σε μια υπέροχη συνταγή που θα μαγειρέψουμε στον καλό μας. Ο έρωτας άλλωστε περναέι πάντα από το στομάχι.
750γρspaghetti no 6,300γρ ντοματίνια κομμένα στα δύο, 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες 60ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο,1peperoncino,8 φύλλα ψιλοκομμένος βασιλικόςκαι 1 κύβο για ζυμαρικά και λίγο αλάτι.
1)Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτριο φωτιά μαζί με το σκόρδο και το peperoncino τα οποία αφαιρείτε έπειτα από 1 λεπτό μόλις πάρουν χρώμα.
2)Πρσθέτετε τα ντοματίνια καιανακατεύετε καλά για 7 λεπτά.
3)Ρίχνετε το αλάτι και το βασιλικό.Σκεπάζετε την κατσαρόλα και απόσύρετε από την εστία.
4)Βράζετε το spaghetti για 7,5 λεπτά σε 1,5 λίτρο νερό με 1 κύβο ζυμαρικων και στραγγίζετε.
5)Ανακατεύετε τα spaghetti με τη σάλτσα προσθέτετε λίγα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε.
Καλη σας όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!

Matriga είπε...

Το πρώτο σχόλιο δεν έγινε για το δικό μου θέμα, αλλά στον webmaster....
Να υποθέσω ότι είναι κάποιο σημάδι; Αναμένω :))

Rob Interes είπε...

Ωραία το στήσαμε το πρωινάδικο. Έχουμε ζώδια , μαγειρική η Μενεγάκη μας λείπη.