Γνωστή κι αγαπημένη συνταγή απο όλους μας πιστεύω καλή μου matriga...σ'ευχαριστούμε για την γλύκα του νά'χεις...μόνο που οι δικοί μου θέλουν λίγο πιο "ξανθό" οχι τόσο σκούρο..κι αντί για λεμόνι βάζω πορτοκάλι..και το λαδάκι ηλιέλαιο(πρίν το βγάλουν ακατάλληλο) γίνετε πιο ελαφρύς.
2 σχόλια:
Να τολμήσω να πω ότι σ' αυτή την περιβόητη (1,2,3,4) συνταγή του χαλβά, το λάδι είναι WAY too much;
Θα τολμήσω, γιατί το πιστεύω. :)))
Φιλιά πολλά και καλό τριήμερο!
Γνωστή κι αγαπημένη συνταγή απο όλους μας πιστεύω καλή μου matriga...σ'ευχαριστούμε για την γλύκα του νά'χεις...μόνο που οι δικοί μου θέλουν λίγο πιο "ξανθό" οχι τόσο σκούρο..κι αντί για λεμόνι βάζω πορτοκάλι..και το λαδάκι ηλιέλαιο(πρίν το βγάλουν ακατάλληλο) γίνετε πιο ελαφρύς.
Καλά κούλουμα
και καλή Σαρακοστη
καρδούλα μου!
Δημοσίευση σχολίου