Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Πως να φτιάξετε χαλβά σιμιγδαλένιο - How to cook Halva

H συνταγή, έτσι και αλλιώς, είναι πολύ απλή. Όμως, με την λεπτομερή απεικόνιση στο βίντεο, γίνεται παιχνιδάκι. Τρελαίνομαι για χαλβά σιμιγδαλένιο.

Καλά Κούλουμα να έχουμε και καλό μας τριήμερο!

2 σχόλια:

Lilith είπε...

Να τολμήσω να πω ότι σ' αυτή την περιβόητη (1,2,3,4) συνταγή του χαλβά, το λάδι είναι WAY too much;
Θα τολμήσω, γιατί το πιστεύω. :)))

Φιλιά πολλά και καλό τριήμερο!

Ανώνυμος είπε...

Γνωστή κι αγαπημένη συνταγή απο όλους μας πιστεύω καλή μου matriga...σ'ευχαριστούμε για την γλύκα του νά'χεις...μόνο που οι δικοί μου θέλουν λίγο πιο "ξανθό" οχι τόσο σκούρο..κι αντί για λεμόνι βάζω πορτοκάλι..και το λαδάκι ηλιέλαιο(πρίν το βγάλουν ακατάλληλο) γίνετε πιο ελαφρύς.

Καλά κούλουμα
και καλή Σαρακοστη
καρδούλα μου!