Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Rarotonga, Φεγγάρι, Shetland, Πάτμος...θα μπορούσαν να είναι κάποιοι από τους 9 top ονειρικούς προορισμούς σας;

Αν είχατε να επιλέξετε τους 9 πιο ονειρικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, κατά την δική σας γνώμη - μέρη που ίσως ποτέ δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτείτε μέχρι σήμερα - ποιούς θα επιλέγατε και γιατί; Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε προορισμούς που έχετε ήδη επισκεφτεί!

Αναμένω τα αποτελέσμα από τα σχόλιά σας, ώστε να έχουμε εκ των υστέρων κάποιες διαπιστώσεις. Φυσικά, οι απαντήσεις σας δεν θα ήταν σκόπιμο να επηρεαστούν από την κακή τρέχουσα οικονομική κατάσταση που διανύουμε ή πολιτικές αναταραχές και εμπόλεμες καταστάσεις στους προορισμούς, που ίσως, θέλετε να επισκεφτείτε εδώ και πολύ καιρό... Για ένα όνειρο ζούμε!

5 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Για εννιά δεν έχω αλλά σίγουρα είναι όνειρό μου να επισκεφτώ α) την Αλάσκα, β) Κεντρική Ασία (Παμίρ, κλπ) γ) Παταγονία και δ) Μαρόκο.
Δεν μπορεί, κάποια θα την επιτύχω!

Καλό μήνα
:-)

She είπε...

Βιέννη, Παρίσι, Νew York, Αίγυπτο-Κάιρο, Κένυα που δεν έχω πάει γιατί τρελαίνομαι για Ευρώπη και την κουλτούρα της, γιατί θέλω να εξερευνήσω το Μανχάταν, γιατί θέλω να πάω στις Πυραμίδες οπωσδήποτε, γιατί θέλω να νιώσω σαν λιοντάρι στην άγρια ζούγκλα παρέα με τους φίλους μου τους Λέοντες!

Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία, Fasano, Κόμο, Amsterdam που έχω πάει, γιατί ερωτεύτηκα τη Ρώμη, τις πλατείες της, το Βατικανό με τα απίθανα δημιουργήματα του Μ.΄Αγγελου, τα μαγαζιά, τα καφέ, τον Τίβερη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ!

Σκόπελο, Λευκάδα, Σαντορίνη, Κρήτη γιατί πάω και ξαναπάω και εύχομαι να πηγαίνω πάντα διότι λατρεύω αυτά τα νησιά ιδιαίτερα!

Γιατί με ξεσήκωσες τώρα και ησυχία δεν θα έχω....μου λες???

;-)

Hfaistiwnas είπε...

9; χμμμ
Αν βάλεις όλα τα νησιά του Αιγαίου που δεν έχω πάει και που θέλω να πάω... είναι πολλά νουμεράκια παραπάνω!

eleni είπε...

Kίνα για τον πολιτισμό της,που δεν πρόκειται να πάω-πηγαίνω όπου υπάρχει οδική πρόσβαση.
Κωνσταντινούπολη,που μάλλον θα πάω την άνοιξη,Παρίσι,Αίγυπτο,αν συνδεθεί με πλοίο τέλος Ιταλία-Φλωρεντία,Ρώμη,Βενετία-έχω πάει δυο φορές και θέλω να ξαναπάω.
Καλό μήνα!

mia maria είπε...

Από Ελλάδα, Κρήτη, όλα τα άλλα μετά! Από παραπέρα, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιαπωνία και Ν. Αμερική!