Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ας βοηθήσουμε το Μαράκι που δίνει ένα σκληρό αγώνα για να νικήσει το θάνατο, συνυπογράφοντας την επιστολή-έκκληση

Παρακάτω θα διαβάσετε ένα άρθρο που αναρτήθηκε στο Κυπριακό site Πολίτης On Line και αναφέρεται στην blogger φίλη μου, την 25χρονη Μαρία Δημητρίου (Tweety).

Παράκληση, να υπογράψετε ώστε να γίνει σύντομα η μετάβασή της στην Αμερική, για να την σώσουμε!

Η εφημερίδα Πολίτης δημοσίευσε το παραπάνω άρθρο αναφέροντας ότι τη συλλογή υπογραφών την ξεκίνησε το ελληνικό blog Τρυποκάρυδος, που είναι άξιο πολλών συγχαρητηρίων.

 

ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Έκκληση στον υπουργό Υγείας για την 25χρονη Μαρία


Σημαντική ανταπόκριση είχε το χθεσινό ρεπορτάζ του «Π» για την 25χρονη Μαρία Δημητρίου, η οποία πάσχει από την σπάνια ασθένεια Μπεχσέτ που την έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, με ποικίλα σοβαρά προβλήματα υγείας σε όλο της το σώμα. Η οικογένεια της Μαρίας επιθυμεί τη μετάβασή της για νοσηλεία και θεραπεία στην κλινική Mayo, το συντομότερο, στις ΗΠΑ, η οποία ειδικεύεται σε δύσκολα περιστατικά όπως αυτό. Ωστόσο, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την αποστολή. Ο υπουργός Υγείας, Χρίστος Πατσαλίδης, μας γνωστοποίησε την επιθυμία του να συναντήσει ο ίδιος τη μητέρα της 25χρονης, προκειμένου να δει με ποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει το υπουργείο. Μάλιστα, σ’ αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να πιέσει και η βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου, η οποία έστειλε χθες επιστολή στον υπουργό, προκειμένου να δει ο ίδιος προσωπικά την περίπτωση της Μαρίας Δημητρίου, εφόσον πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο, παγκοσμίως, περιστατικό. Αναγνώστες που επικοινώνησαν με τον «Π» εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την οικογένεια, ενώ ήδη στο διαδίκτυο συλλέγονται υπογραφές, προκειμένου το υπουργείο να συνεισφέρει και η Μαρία να μεταφερθεί μέσα στις επόμενες μέρες στις ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ανοίξει λογαριασμούς για συνεισφορές στην Τράπεζα Κύπρου, την Ελληνική Τράπεζα και τη Νέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς, στο όνομα Μαρία Δημητρίου.

  • Δείτε όλο το ρεπορτάζ και τους τρόπους συνεισφοράς εδώ.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» ΧΡΥΣΤΑ ΝΤΖΑΝΗ, 19/11/2010