Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ στο Gazarte

«Ένα Πιάνο – Μια Φωνή»
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 7/2
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ & ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30
 
Show_37
GAZARTE, ΒΟΥΤΑΔΩΝ 32 - ΓΚΑΖΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 34 52 277


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς τι συμβαίνει όταν συναντιούνται επί σκηνής η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής. Μια λέξη μόνο αρκεί: Μαγεία...
Μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό, ένα πιάνο που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια και μια τόσο απτή χημεία μεταξύ τους, μεταδοτική και προκλητική, καλεί εμάς, τους θεατές, να μπούμε στο παιχνίδι και να παραδοθούμε στη μαγεία.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής σε ένα πρόγραμμα λιτό, χωρίς περιτύλιγμα, τολμούν και αγγίζουν την πεμπτουσία της μουσικής και του τραγουδιού και μας χαρίζουν στιγμές μοναδικές, αλλά και απόλυτα προσωπικές.
Ένα πραγματικό ρεσιτάλ πιάνου-φωνής, όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια, οι μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και τα δεδομένα ανατρέπονται κάθε στιγμή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και, το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται μαζί μας την χαρά τους, το ταλέντο τους και την απίστευτη ενέργειά τους !!!
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΚΑΘHΜΕΝΟΙ Α ΖΩΝΗ : 45€ με ένα ποτό - ΚΑΘHΜΕΝΟΙ Β ΖΩΝΗ : 40€ με ένα ποτό - ΟΡΘΙΟΙ Γ ΖΩΝΗ : 25€ με ένα ποτό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα κρατησης τραπεζιων στο gazarte ειναι απαραδεκτο. Να πρέπει να προπληρωσεις 2 βδομαδες πριν εισιτηρια (λες και μιλαμε για παιδακια) και μονο με μετρητα!!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 490 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ(!!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ...!!!!
ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΡΤΑ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Ή ΤΟ GAZARTE ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ.....ΕΓΩ ΠΗΓΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ Κ ΦΩΤΩΝ Κ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΙΤΡ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΤΟ GAZARTE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΤΟ GAZARTE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ.Κ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΩ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.