Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τι κρίμα να χάνονται τόσο αξιόλογοι νέοι άνθρωποι...

Δυστυχώς, η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια... Σήμερα, μέσα σε κλίμα βαθύτατου πένθος τελείται στις 2.00 μμ. η κηδεία του Άντη Χ''κωστή, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Δευτέρα το βράδυ έξω από το σπίτι του.

Στον παρελθόν, σας έχω ξαναναφέρει πως προέρχομαι από τον χώρο των media. Έτσι λοιπόν, είχα την τύχη να γνωρίσω στον επαγγελματικό μου χώρο, έναν σημαντικό επιχειρηματία και εξαιρετικό άνθρωπο, τον Άντη Χατζηκωστή. Υπήρξε πολύ ευγενικός κύριος και μου είχε κάνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόσο προσιτός και απλός ήταν. Μια απλή ιδιαιτέρα συνεργάτη του, υπήρξα, αλλά με έκανε να αισθανθώ και δική του συνεργάτης. Τον θαύμαζα για το επαγγελματικό δαιμόνιό του και το όραμά του που έκανε πραγματικότητα διατηρώντας τον πιο ισχυρό όμιλο στο χώρο των media στην Κύπρο και κάνοντας τον ακόμη πιο ισχυρό.

Ποιος ήταν ο Άντης Χατζηκωστής:
Ο Άντης Χατζηκωστής γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1968 και ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους του εκδότη Κωστή Χατζηκωστή και της εκπαιδευτικού Τούλας Χατζηκωστή. Ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Δίας και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, του μεγαλύτερου ίσως Ομίλου ΜΜΕ στην Κύπρο, με πάνω από 25 Τίτλους Έντυπων Μέσων, Ραδιόφωνα, Τηλεόραση, New Media και Events. Σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Southampton και δούλεψε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στη Γερμανία και Οικονομικός Αναλυτής στην Ευρωπαϊκή Ένωση πριν τον ερχομό του στη Κύπρο το 1995. Συμμετείχε σε Συμβούλια Δημοσίων εταιριών στην Κύπρο και το Εξωτερικό, ήταν μέλος του European Publishers Association και Διοικητικός Σύμβουλος και Πρεσβευτής των Διεθνών Τηλεοπτικών Βραβείων Emmy.

Η άναδρη δολοφονία του άτυχου Άντη Χατζηκωστή, που είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του, υποδεικνύει ότι κάποιους ενόχλησε η έντονη δραστηριότητά του και πιθανόν να έβλαπτε τα συμφέροντα των δολοφόνων. Να μην ξεχνάμε, πως υπήρξε ένας πετυχημένος manager που αυτός και η οικογένειά του, αντιτάχθηκε στο Σχέδιο Ανάν...

Update:
Μόνο ο καιρός θα δείξει τους πραγματικούς ενόχους, αλλά δυστυχώς ο αείμνηστος Άντη, δεν θα έρθει πάλι πίσω στη ζωή.

10 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Το διάβασα στα "ΝΕΑ" σήμερα και οι λεπτομέρειες ήταν σκληρές. Η γυναίκα του, τα παιδιά του.
Ένας νέος άνθρωπος όταν χάνεται, και με τέτοιο τρόπο μας θλίβει.

Καλό του ταξίδι.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αμάν!!
Τι γίνεται γύρω από την έκλειψη!!!
Φρίκη κανονική.
Πολύ μας ταρακούνησε αυτή η ανάρτηση.
Δεν ήξερα καλή μου πως είσαι στα media αλλά τις Δίδυμος είσαι όμως!!
Αν μπορείς να μάθεις ώρα γέννησης να δούμε τη δολοφονία του ανθρώπου θα ήταν χρήσιμο.
Κρίμα και πάλι κρίμα.

Vassilis είπε...

Κάθε ανθρώπινη ζωή που χάνεται με τέτοιο βίαιο τρόπο είναι κρίμα.
Όμως όταν αυτός που χάνεται είναι τόσο δραστήριος και οραματιστής (στο χώρο του τουλάχιστον), το κρίμα γίνεται μεγαλύτερο.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ.

polina chatzipli είπε...

ezisa sti kypro kai sinergastika me ton omilo dia ka8ws k gnwrisa proswpika ton ko xatzhkwsti pragmatika sokaristika otan to akousa ap tin tv ..h oikogeneia einai exairetiki k o pateras tu k i mitera tu kalo taxidi andy..

Matriga είπε...

Βάσσια καλησπέρα,
Έχω γνώση που συνελήφθησαν 3 ύποπτοι για την δολοφονία του, αλλά δεν το δημοσιεύω, γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά blogger που έτυχε να τον γνωρίσω.
Προτίμησα να τον τιμήσω με ένα update που οδηγεί σε άρθρο μιας επώνυμης δημοσιογράφου που γνώρισε τον Άντη στα 20 του, όταν σπούδαζε στο Λονδίνο.
Όταν έχεις χρόνο, αξίζει να ρίξεις μια ματιά και μετά νομίζω θα καταλάβεις γιατί έγραψα πως ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ τους ενόχους.

Κοχυλένια φιλιά

Matriga είπε...

Aστρο-Συμμορίτισσα, καλό σου απόγευμα
Τι κάνεις;
Eίναι κρίμα που χάθηκε ένας τόσο αξιόλογος και πολλά υποσχόμενος νέος επιχειρηματίας, αλλά πολύ περισσότερο που έφυγε μόλις 2 μήνες μετά το γάμο του...
Δυστυχώς, η γνωριμία μας ήταν μονάχα επαγγελματική και παρότι μιλούσα με την ιδιαιτέρα του, δεν νομίζω πως η ώρα γέννησης θα της είναι γνωστή.
Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος το γνωρίζει, αλλά σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον να το μάθουμε. Δεν ξέρω γιατί αλλά αν με ρωτούσες θα υπέθετα ότι είχε ωροσκόπο Τοξότη.
Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Πολλά φιλιά!

Matriga είπε...

Βασίλη, καλή χρονιά για σένα και τους δικούς σου! Ευχαριστώ για το σχόλιο και την επίσκεψη :)

Φιλιά

Matriga είπε...

SKROYTZAKO
Έχεις απόλυτο δίκιο! Κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι μεγάλη απώλεια, αλλά μας πονάει περισσότερο ο γνωστός μας και ο νέος άνθρωπος που είχε πολλά να δώσει... Κρίμα

Πολλά φιλιά :)

Matriga είπε...

Πωλίνα,
Όπως το λες... Ο Θεός να τους δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσουν το κακό που τους βρήκε...

Σε φιλώ :)