Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Το blog Ενωμένοι Bloggers δεν πρέπει να κλείσει - Ο Άνεμος έχει κάνει έναν αγώνα και πρέπει να τον υποστηρίξουμε

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σ' όλους σας για άλλη μια φορά, να έχετε ένα υπέροχο 2010, γεμάτο υγεία, αγάπη και χαμόγελα για σας και τις οικογένειές σας.

Ο σκοπός αυτής την ανάρτησής μου, είναι για να σας ενημερώσω για το κλείσιμο του blog Ενωμένοι Bloggers που ανοίχτηκε με πρωτοβουλία δύο πολύ αξιόλογων bloggers και φίλων, που πάντα βοηθούν και συμπαραστέκονται σ' όλους που έχουν την ανάγκη μας και προωθούν την ενότητα των bloggers στην πράξη: τον Άνεμο και την Marianaonice.

Δεν ξέρω από που προέρχεται η απογοήτευση του blogger Άνεμου, αλλά φαντάζομαι ότι όλοι εμείς οι 100 συντάκτες του blog Ενωμένοι Bloggers, θα πρέπει να τον κάνουμε να αλλάξει γνώμη. Χωρίς εκείνον δεν θα έχουν νόημα όλοι οι επόμενοι αγώνες και τυχόν συναντήσεις για την ενότητα των bloggers. Δεν μπορεί ο πρωτοστάτης της ενότητας μας, να μείνει απογοητευμένος, ειδικά μετά από την τόση βοήθεια που έχει προσφέρει σ' όλους μας. Ας στηρίξουμε την παραμονή του στο blog με την επίδειξη της εκτίμησης μας στον αγώνα και την προσωπική προσφορά του.

Μπορεί να μην έτυχε - προς το παρόν - να έχουμε γνωριστεί από κοντά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζω πως είναι αναντικατάστατος και πως είναι αξιόλογος άνθρωπος. Ας επιδιώξουμε να καταλάβει πως είμαστε πολλοί περισσότεροι αυτοί που θα μας λείψει, από εκείνους -που τυχόν- θα ευχαριστηθούν από την αποχή του...

Άνεμε, σε χρειαζόμαστε!

7 σχόλια:

Theodosia είπε...

Μαρία μαζί σου...Ότι θέλεις πές μου.
Έχω στεναχωρεθεί πολύ...Έβαλε κι εκείνο το βίντεο με το τίτλοι του τέλους και με πήραν τα ζουμιά πρωί-πρωί.

Matriga είπε...

Θεοδοσία μου,
Εγώ ήδη έβαλα αυτήν την ανάρτηση και στο blog των Ενωμένων Bloggers. Δεν είμαι εγώ αρμόδια να προτείνω τι κίνηση θα κάνεις, αλλά ίσως να ήταν καλό αν μπορούσαμε και οι 100 συντάκτες να βάλουμε μια ανάρτηση που να του ζητάει να μείνει. Εσύ αποφασίζεις!

Τα φιλιά μου.

Υ.Γ. O Άνεμος είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και η προσπάθεια που έχει κάνει δεν πρέπει να πάει χαμένη.

She είπε...

Λυπάμαι, δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά κορίτσια πρέπει να βρεθεί λύση. Εσείς που είστε μέσα στην ομάδα των Ενωμένων πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία και ξέρω ότι το κάνετε ήδη. Όπου μπορώ να βοηθήσω με τη σειρά μου θα το κάνω.

Ανώνυμος είπε...

δεν γνωρίζω τα παρασκήνια και τους λόγους του Ανεμου, αλλά ίσως μια λύση είναι να δώσει τη σκυτάλη σε κάποιον από τους αλλους 100 ετσι ώστε να μην κλείσει τελείως...? Σίγουρα θα έχει τους λόγους του...

Matriga είπε...

Αnasa,
Ακόμα και να είχα χρόνο να διαχειρισθώ αυτό το blog, δεν θα το έκανα, γιατί ο Άνεμος το δημιούργησε μαζί με την Μαριάννα και αυτοί μας έδωσαν το βήμα. Κανείς δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει εκείνον, παρά μόνο η Μαριάννα με τη βοήθειά τη δική μας. Οπότε, μάλλον για εκεί προσαναταλιζόμαστε...
Αν ανοίξει πάλι το blog θα είναι ευχής έργον. Μακάρι να γίνει και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε.

Matriga είπε...

Globalgreek
Καλή σου μέρα. Κανείς δεν ξέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να το κάνει, αλλά σίγουρα θα είναι σοβαροί για να πετάει έτσι ένα αγώνα του. Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει μόνος του το έργο του Άνεμου, παρά μόνο υποστηρικτικά. Αν ήθελε ο Άνεμος να διατηρηθεί το blog θα μπορούσαμε να τον υποστηρίξουμε κάποιοι από τους 100, φυσικά μαζί με τη Μαριάννα!
Δυστυχώς, από σήμερα έπαψε να υπάρχει το blog...

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή εύλογη απορία: αν ήταν όντως συλλογικό ιστολόγιο, όπως διατείνεται ο ιδρυτής του, τότε γιατί να κλείσει με την "αποχώρησή" του; Δε θα έπρεπε να συνεχίσει με τους υπόλοιπους από τους εκατό;