Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Αφροδισιακό κοκτέιλ για ανεβασμένη διάθεση!


Υλικά:
1/3 μεζούρα Drambuie
1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
1 1/2 κουταλιά πολτός μπανάνας
θρυμματισμένος πάγος
1/4 μπανάνα
Μέλι

Εκτέλεση:
Βάζετε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα χτυπάτε. Σερβίρετε σε ένα μεγάλο ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο. Βουτάτε την κομμένη μπανάνα στο μέλι και γαρνίρετε το ποτήρι.


Δράση:
To αλκοόλ εξαλείφει τις τυχόν αναστολές και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Η κρέμα γάλακτος καθυστερεί την απορρόφηση του αλκοόλ, ενώ παρέχει στον οργανισμό χοληστερίνη για τη σύνθεση των σεξουαλικών ορμονών. Η μπανάνα και το μέλι δίνουν γρήγορη ενέργεια. Ο πάγος ενυδατώνει και προστατεύει από την αφυδάτωση.

8 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ολα αυτά τα κάνει το κοκτέιλ??
Ε, να το φτιάξουμε βρε παιδί μου, δεν φαίνεται και δύσκολο;-)
Φιλιά Μάράκι!!

Osiris είπε...

Μα γιατί μου πήρες το coctail και έφυγες; Ε;
Αυτό είναι coctail του πειρατικού. Τι κάνει εδώ;
Χάχαχαχαχααα :)))

Είσαι υπέροχη πειρατίνα λέμε.]
Θα σε βάλω στα coctails, να τους διαλύσουμε όλους.

Υπέροχο!
Πάω τώρα, γιατί έχω ραντεβού με την Αφροδίτη.
;)

Πολλά φιλιά

xristina είπε...

νομίζω οτι το cointreau και το Drambuie είναι διαφορετικά και ενα απο τα δύο είναι ρούμι? υπέροχο coctail, κερνάς σφηνάκι?

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Matriga είπε...

Καλημέρα Έλενα μου! Τον τελευταίο καιρό επειδή εργάζομαι περισσότερες ώρες στο γραφείο δεν είναι εφικτό να απαντάω καν σ' όλα τα σχόλια που έχω στα blogs μου. Πόσον μάλλον να γράφω σχόλια σε φιλικά blogs. Από το σπίτι επειδή επιστρέφω αργά και δεν έχω χρόνο να μπω καν στο internet. Έτσι, προβληματίζομαι γιατί δεν κάνω σωστά αυτό που με ευχαριστεί! Είδα πως ο Θαλασσοκράτωρας θα απέχει από το blogging και σκέφτομαι μήπως και γω κάτι πρέπει να κάνω, αλλά από την άλλη θα μου λείψει πολύ η επικοινωνία μας...
Σας ζητώ συγνώμη που δεν έχετε κάθε πρωϊ την καλημέρα μου, όπως παλιότερα.

Πολλά γλυκά φιλάκια και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Matriga είπε...

Πειρατή μου, καλημέρα!
Τίποτα πια δεν κάνω σωστά! Πόσο μάλλον να φτιάχνω ένα κοκτέιλ σωστά. Έγραφα Cointreau αντί Drambuie! H συνταγή έλεγε ουίσκι αλλά εγώ θέλησα να το αντικαταστήσω με Cointreau, αρχικά, αλλά μετά από δεύτερη σκέψη προτίμησα το αγαπημένο μου Drambuie - παρότι δεν υπήρξα ποτέ πότης, το συγκεκριμένο ποτό το πίνω από την εφηβία μου!- γιατί μου αρέσει περισσότερο. Τώρα όσο αφορά στο αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις, αναμένω να μου πεις, ως ειδικός! Ποτέ κανείς δεν θα σε πλησιάζει σ' αυτά και όχι μόνον!

Πολλά κοχυλένια φιλιά!

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τη συμβουλές σου, αλλά αναφερόμουν στο wordpress και εκεί δεν ξέρω γιατί δεν μου λειτούργησε το κόλπο. Κάτι δεν κάνω σωστά ή λειτουργεί μόνο στο blogger?

Matriga είπε...

Kαλή μου Mellisali, καλή σου μέρα.
Ευτυχώς που είπες για τα δύο ποτά γιατί αρχικά είχα επιλέξει το Cointreau και μετά είπα να το αντικαταστήσω με το Drambuie, ξεχνώντας όμως να το διορθώσω. Ευχαριστώ πολύ!!
Φιλάκια

Matriga είπε...

Θανάση μου, καλημέρα.
Πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ, να μην πίνεις παρά για λίγο κέφι στην παρέα για να είναι καλά η υγεία σου. Όπως σωστά επισήμανες, αυτά είναι μόνο λόγια από επιστήμονες! Αν δεν υπάρχει αίσθημα ακόμα και το viagra είναι... ανεπαρκές ;)

Να περνάς όμορφα!