Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Τι είναι το Rento;

Ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος σπίτι σε μια μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα, το ξέρουμε όλοι. Θέλει τρέξιμο, πολλά τηλέφωνα, περπάτημα και φυσικά αρκετή τύχη. Αν λοιπόν δεν είσαστε διαθετειμένοι να αναθέσετε σ' ένα μεσιτικό γραφείο αυτή την άχαρη διαδικασία ανεύρεσης του νέου σας διαμερίσματος, να ξέρετε πως η νέα online υπηρεσία RENTO, θα κάνει πιο απλή και φιλική την αναζήτηση στέγης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στην περίπτωση προσφοράς στέγης.

Στο Rento η αναζήτηση στέγης γίνεται γράφοντας σε απλά ελληνικά ερωτήματα, όπως «διαμέρισμα 50-70 τ.μ. κοντά στο μετρό» ή «μέχρι 350 ευρώ για φοιτητές κοντά στη φιλοσοφική» ή ακόμα και «νότια προάστια κοντά στο τραμ», ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντήσουν τα παραδοσιακά μέσα. Επιπλέον, όλες οι αγγελίες που δημοσιεύονται στο Rento συνοδεύονται από μεγάλες φωτογραφίες και παρουσιάζονται στο χάρτη της πόλης με ομοιογενή, πλήρη στοιχεία και όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Δοκιμάστε το.

3 σχόλια:

ELENI είπε...

ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ....ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΠΙΤΙ.....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ.....ΕΞΩ!!!

Matriga είπε...

Ελένη μου, θα σε στεναχωρήσω, αλλά προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για την Αθήνα και τον Πειραιά. Σύντομα θα υπάρχει και για άλλες μεγάλες πόλεις. Κρίμα που δεν σε βοήθησα...
Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

D.Angel είπε...

Αρκετά ενδιαφέρον!
Καλησπέρα Μαράκι!
Καλή εβδομάδα
Φιλιά