Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Τουρνουά golf 4th Aegean Airlines ProAm


Η Aegean Airlines παρουσιάζει το διεθνές τουρνουά γκολφ “4th Aegean Airlines ProAm”, στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort. Ο καταξιωμένος θεσμός που προσελκύει Έλληνες και διεθνείς golfers, διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Επαγγελματιών Γκόλφερς της Ευρώπης και έχει την πλήρη υποστήριξη της Ένωσης των Επαγγελματιών της Ελλάδος & της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το τριήμερο 4-6 Ιουνίου, συνολικά 48 ομάδες με 192 παίκτες από 14 χώρες θα συναντηθούν στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και η επίσημη ομάδα officials της PGAs of Europe. Κάθε ομάδα αποτελείται από έναν επαγγελματία παίκτη και τρεις ερασιτέχνες. Αξίζει να τονιστεί ότι το χρηματικό έπαθλο για τους επαγγελματίες παίκτες θα αγγίξει φέτος τα 65.000 ευρώ.

Όπως κάθε τουρνουά Aegean Airlines ProAm, έτσι και το φετινό, θα συνδέσει το όνομά του με έναν κοινωφελή σκοπό. Το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Χαλκιδικής θα λάβει από τα έσοδα των χορηγιών του τουρνουά, το ποσό των 15.000 ευρώ για τη συνέχιση του πολύτιμου και απαραίτητου έργου που προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο ανάδειξης της ελληνικής ομορφιάς και φιλοξενίας, φέτος το Aegean Airlines ProAm αναδεικνύει το υψηλών προδιαγραφών, 18-οπών γήπεδο, που είναι σχεδιασμένο από τους Geoffrey Cornish και William Robinson - το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο εκτείνεται σε μια έκταση 77 εκταρίων.

3 σχόλια:

delfinoula είπε...

Καλά που μου το είπες να το πω στον άντρα μου.

Matriga είπε...

Καλέ τι Υπουργός Εσωτερικών θα ήμουνα αν δεν ήξερα τα νέα από το Υπουργείο Τύπου; lol
Το φαντάστηκα ότι θα σε ενδιέφερε γιατί θυμάμαι που μας έλεγε για το ακριβό χόμπυ του.

korinoskilo είπε...

εγω δεν θα παω γιατι το επαθλο ειναι μικρο .... πιο πολλα θελω:ρ

μπραβο τους ... ετσι να ακουγοντε και αλλα αθληματα ... οχι μονο μπαλα μπαλα ..... μπαλιασαμε!!!!