Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Το Βραβείο Φαντασίας που μου χάρισαν η αγαπημένη μου DREAMER ANGEL και ο γλυκός SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

Imagination award
Από τις 4 Ιουνίου που μου χαρίστηκε το IMAGINATION AWARD από τον γλυκό Σκρουτζάκο και την πολυαγαπημένη μου φιλενάδα την Αγγελική τρέχω και δεν φτάνω…

Τους ευχαριστώ πολύ από καρδιάς, γιατί είχαν όλη την καλή διάθεση να το δώσουν σε όποιον ανταποκριθεί με σχόλιο στην ανάρτησή τους μην θέλοντας να μπουν στη δύσκολη θέση να επιλέξουν μεταξύ τόσων φίλων bloggers. Εδώ που τα λέμε….και στις δύο περιπτώσεις μου χαρίστηκε, ή από τύχη (βλ. περίπτωση της Dreamer Angel με τη μη παραλαβή ενός εκ των 5 πρώτων που άφησαν σχόλιο), είτε γιατί η μεγάλη καρδιά του Σκρουτζάκου του υπαγορεύει πάντα να μην μένει κανείς μας παραπονεμένος ;)
Εγώ δεν αξιώθηκα τόσες μέρες να το παραλάβω και να το δώσω με τη σειρά μου τη σκυτάλη σε άλλους. Μια τα γενέθλια μου που ήταν την άλλη μέρα, μια το κομπιούτερ στη δουλειά που χάλασε και έμεινε πίσω η δουλειά μου στο γραφείο και από την άλλη τραπέζια και πόρτα για τα γενέθλια, πέρασε πάνω από ένα δεκαήμερο… Όμως, δεν θα το ξέχναγα με τίποτα αφού με τίμησαν οι φίλοι μου!

Θα μου επιτρέψετε και γω με τη σειρά μου να το απονείμω στους παρακάτω 6 φίλους bloggers που θεωρώ ότι έχουν φαντασία. Aυτοί με τη σειρά τους θα πρέπει να δώσουν τη σκυτάλη σε άλλους 5 bloggers, εκτός και αν τους το χαρίσουν δύο bloggers, οπότε είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να το χαρίσουν σε παραπάνω ;)
1) Στον καλό μας φίλο JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS για την τόση ευρηματική προβολή του blog του και την φαντασία που διαθέτει, αφού γράφει ποιήματα! Σκρουτζάκο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου :)
2) Στην πολύ γλυκιά και αγαπημένη μου φίλη blogger την ευαίσθητη Αγγελική, που έχει περίσσεια φαντασία, αφού γράφει όμορφα, ζωγραφίζει θαυμάσια, κάνει υπέροχα τατουάζ και το μυαλό της μας ταξιδεύει σε μακρινές Ιθάκες. Αγγελική, σ’ ευχαριστώ πολύ για τη φιλία σου πάνω απ’ όλα! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά και αυτή είναι μόνο η αρχή…
3) Στη φίλη Γαστερόπληξ που μας μαγεύει με τις εκπληκτικές παρουσιάσεις των δημιουργικών συνταγών της και στα δύο blogs της! Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για μια επαγγελματίας του είδους :)
4) Δεν υπήρχε περίπτωση να παραλείψω τις αγαπημένες φίλες από τις Συνταγές της Καρδιάς, που καθημερινά με συντροφεύουν εδώ και όχι μόνο! Σε κάθε τραπέζι μου στο σπίτι τρώμε δικές τους συνταγές και δέχομαι τα συγχαρητήρια, χάρη στην εκπληκτική παρουσίαση και τον κατανοητό τρόπο που μας αναλύουν την εκτέλεση των γεμάτων ευρηματικότητα συνταγών τους. Υ.Γ. Κορίτσια σε λίγο δεν θα έχετε χώρο να βάλετε τα βραβεία σας ;) Μerci για την βοήθειά σας!
5) Στη καλή φίλη Jacki της Σιωπής που με ταξιδεύει με την φαντασία της και την εκκωφαντική της σιωπή... Σε θαυμάζω Jacki :)
6) Τέλος, το βραβείο Φαντασίας απονέμεται στη πολυαγαπημένη μου φίλη Amelie, που είμαστε μαζί από τα 12 μας, όταν πρωτοκαθίσαμε στο ίδιο θρανίο! Αμαλία μου, το βραβείο το αξίζουν με το παραπάνω και οι θαυμάσιες συνταγές σου και το δημιουργικό μυαλό σου που έχει μεγάλα αποθέματα φαντασίας! Έκανες πολύ καλή αρχή στο νεογέννητο blog σου Amelie Delicatessen, αλλά είμαι σίγουρη ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!
Υ.Γ. Η σειρά του Πέτρου για την ίδια βράβευση, θα έρθει όταν κάνει και κείνος ένα blog, αλλά να του πεις ότι του ετοιμάζω μια αναφορά στο πολύ αξιόλογο βιβλίο του “Αγνοούμενοι: Άκρως απόρρητο” σε ξεχωριστή ανάρτηση.
Α… για να μην ξεχνιόμαστε σε λίγο καιρό δεν θα πιάνομαι στη μαγειρική! Με δασκάλες όπως εσείς και άνδρα που είναι καλοφαγάς, με βλέπω να γίνω ο φόβος και ο τρόμος της Μπαρμπαρίγου! lol

6 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ευχαριστούμεεεε!!!
Πολύ πολύ γλυκό εκ μέρους σου, αν και νομίζω ότι συντομότατα θα τους ξεπεράσεις όλους, ήδη έχεις αρχίσει να εξελίσεσαι σε μια εξπερ της γεύσης!!
Φιλιά Μαράκι μου, πάω να δοκιμάσω τις λιχουδιές που βλέπω πιο κάτω:))

D.Angel είπε...

Μαράκι σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Πάω αμέσως να προσθέσω το όνομα σου, μαζί με του Σκρουτζάκου στο βραβείο!!!Να σαι καλά φιλενάδα!Τα φιλιά μου
Αυτό δεν ήταν αφιέρωση χα χα χα ολόκληρο διαφημιστικό σποτ ήταν χα χα χα
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ

jacki είπε...

Σε ευχαριστώ μάτια μου. Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο σου..
Να είσαι καλά..

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

ευχαριστώ πολύ για την τιμή, πολλά φιλάκια,
όπως βλέπω έχει λιχουδιές εδώ....

Besixdouze είπε...

Συγχαρητήρια!πολύ όμορφο βραβείο!! φιλάκια πολλά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.