Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Από διάθεση για σχόλια… πως πάμε?



Δείτε αυτό το video και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας για το θέμα του αιώνα! Οι σχέσεις των δύο φύλων, οι διαφορές τους και το γεφύρωμα του χάσματος΄.

Ανακοίνωση:
Mετά τη επανειλημμένη και εξακολουθητική φιλική "συμβολή" του καθηγητή Βασίλη στην επίτευξη της, όσο το δυνατόν καλύτερης και πληρέστερης ενημέρωση σας, σχετικά με κάθε θέμα που σας παρουσιάζουμε στο Shell-Land, αποφασίστηκε να γίνει επίτιμο μέλος μας! Με τα ειδικά προνόμια φυσικά...

Ε, ναι, Βασίλη! Επιτέλους ξημέρωσε μια αλλιώτικη μέρα για σένα! Ούτε στο όνειρό σου τέτοια τιμή - όχι, για να μην λέτε ότι το lollipop δεν αξίζει να είναι σήμα κατετεθέν μας. Την τελευταία φορά μας έστειλε αυτό το link, που έχει να κάνει με βιβλίο για τις σχέσεις των δύο φύλων και την βελτίωσή τους.

Έτσι λοιπόν, τον εντάξαμε στη λίστα των ειδικών που θα μας εκπαιδεύουν για τις σχέσεις των δύο φίλων. Βασίλη, εσύ κατ΄εξαίρεση, καλείσαι να κάνεις παραδόσεις των σεμιναρίων και στα απογευματινά και στα βραδυνά μαθήματα! Tι ειδικός είσαι άλλωστε θα ήσουν στην παράδοση σεμιναρίων, αν δεν είχες τα πρωτεία;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αναμένουμε τις συμμετοχές σας!!

10 σχόλια:

AATON είπε...

Μπορεί το βιντεάκι να είναι χιουμοριστικό, λέει όμως και κάποια αλήθεια, και καλό θα ήταν να την δούμε.
Λέει λοιπόν, πως σχεδόν ποτέ ένας άντρας και μια γυναίκα, δεν σκεύτονται το ίδιο.
Συνήθως η γυναίκα έχει την τάση της πολύπλοκης σκέψης, κάτι που το γνωρίζει καλά κάθε άντρας, ενώ ο άντρας μισεί τους γόρδιους δεσμούς και τους γρίφους. Κάτι που ποτέ δεν μπόρεσαν οι γυναίκες να καταλάβουν και να μάθουν όλα αυτά τα χρόνια. Είπατε τίποτε κορίτσια;

AATON είπε...

Χμμμμ! Βασίλη; ειδικός έ; χμ χμ!
ότι απορίες έχεις πάντως περί γυναικών, ρώτα με ελεύθερα.. ;-)

Y.G. Μαράκι; διόρθωσε αν θέλεις στην φράση:
"*Wir begrüßen die alle Besucher aus Deutschland"
και βγάλε το "die", δεν χρειάζεται, Du kannst mir glauben, ich kann Deutsch, sehr gut sogar :)

Matriga είπε...

Νικόλα επειδή δεν ξέρω Γερμανικά - μόνο Αγγλικά, Ιταλικά και προσεχώς θα κάνω και τα Γαλλικά...που κάθε κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να τα μάθει! - μπορείς να κάνεις μια μετάφραση?? Το αγόρι μου είναι απασχολημένο και δεν μπορεί να μου δώσει τα φώτα του τώρα, αφού για να συνεννοηθούμε εμείς οι γυναίκες μαζί σας σε λίγο θα θέλουμε μεταφραστικό ;)

Τι να κάνουμε που αλλιώς σκεφτόμαστε... αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!!
A και κοίτα γιατί κάποιος μου έδωσε τον τίτλο γάτα. Μην μου τον πάρεις τώρα εσύ :P

AATON είπε...

Να σου μεταφράσω κάτι εννοείς; Βεβαίως. Σε ποιά γλώσσα θέλεις; Αγγλικά; Γερμανικά; Ιταλικά; Γιουγκοσλάβικα; Γιαπωνέζικα; Ποντιακά; Τα Γαλλικά δεν τα πάει η ψυχή μου, τα θεωρώ απο τις πιο σαχλές γλώσσες, και μην με αρχίσεις τα περί "ποιητικής γλώσσας" γιατί δεν καταλαβαίνω απο ποιήματα..
Στείλε μου τι θέλεις για μετάφραση

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Αμαν πια αυτή η μπάλα!!! Δεν μπορείς να φανταστείς τι ξενύχτια εχω τραβήξει για να παρήγορίσω κάποιον επειδή εχασε ο Ολυμπιακός!!!! Τι παραλογία άκουγα!!!!

ΟΥΦ!!!!

"Μυστικά" φιλιά!!

AATON είπε...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ, πώς δίνουμε ένα "μυστικό φιλί;" :)

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Το μυστικό φιλί το "βλέπει" μόνο αυτός που το λαμβάνει!!! Μόνο αυτός ξέρει πως υπάρχει και αν το θελήσει ο ίδιος το φανερώνει και στους άλλους!!! Σαν όλα τα υπολοιπα μυστικά που έχουμε και κρατάμε!!!!

AATON είπε...

Καλό!

Vassilis είπε...

Υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι, τα μαθήματα θα καθυστερήσουν για λίγο μέχρι νεωτέρας : εχθές τσακώθηκα με τη σύζυγό μου και πρέπει να κάνω ένα ιδιαίτερο μάθημα στον εαυτό μου. (κοίτα να δεις που δεν είναι σωστές πάντοτε οι σημειώσεις και θέλουν αναπροσαρμογή, ελπίζω να μην το διαβάσατε αυτό!)
Μήπως τελικά να ρωτήσω τον ΑΑΤΟΝ;
Καλό βράδυ!
ΥΓ : αστειεύομαι φυσικά για το ότι τσακώθηκα με τη σύζυγό μου. Αυτά δεν γίνονται ποτέ στο δικό μας σπίτι! ... μπορεί καμιά φορά στο αυτοκίνητο!

AATON είπε...

Φίλε Βασίλειε, να σου πω την αλήθεια, εγώ για να αποφύγω τους καυγάδες στο σπίτι, κοιμάμαι στο μπαλκόνι. Και για να τους αποφύγω και στο αυτοκίνητο, έχω πάρει δικό μου και όπου πάω, πάω πάντα μόνος μου.. αμέ, όχι θα κάτσω να σκάσω. Ρώτα ότι θέλεις με τώρα που 'μαι ζεστός!! :p