Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Έκκληση για έλεος για τους χοίρους από τη ντίβα


Μπορεί «όταν ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» να μην είχε φανταστεί πως η κινηματογραφική εκδοχή της θα ήταν αρτιότερη από το πρωτότυπο, ο σκηνοθέτης όμως Ροζέ Βαντίμ, όχι μόνο διέκρινε στο πρόσωπο της Μπριζίτ Μπαρντό το απόλυτο θηλυκό, τη μούσα του, αλλά και τη μέλλουσα σύζυγό του. Η ταινία ήταν ένα σκάνδαλο για την εποχή της (1956), η ξανθιά όμως Μπριζίτ μάγεψε το κοινό με τον χειμαρρώδη αισθησιασμό και τη σχεδόν αγγελόμορφη σεξουαλικότητά της. Ο μύθος της Μπεμπέ είχε γεννηθεί.

Μετά από 53 χρόνια, η ντίβα της μεγάλης οθόνης και σύμβολο του σεξ της εποχής Μπριζίτ Μπαρντό - τωρινή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων - έκανε έκκληση προς την αιγυπτιακή κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε να σφάξει χιλιάδες γουρούνια στην προσπάθεια να σωθεί η χώρα, από τυχόν πανδημία της γρίπης των χοίρων.

Τους καταδίκασε για δειλία και σίγουρα δεν αρκέστηκε στις δηλώσεις της... Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, καλώντας τον να σταματήσει η μαζική σφαγή 250.000 ζωντανών.
"Με αφορμή την παγκόσμια υστερία για τη γρίπη των χοίρων", γράφει η Μπε Μπε, "που δεν έχει να κάνει με τα ζώα, κάποιοι εξαιρετικά δειλοί οργανώνουν καμπάνιες εξολόθρευσής τους".



Πες τα χρυσόστομη!!!



3 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Η άγνοια πάντα δημιουργεί υστερία.
Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει και αυτή η τρέλα και θα βρεθεί κάποια λύση, θεραπεία, κάτι τέλος πάντων.
Φιλιά!!

D.Angel είπε...

Yπέροχη γυναίκα
υπέροχος άνθρωπος
Φιλιά

ΛΕΩΝ είπε...

Δεν είναι η άγνοια η αιτία!Το χρήμα και το κέρδος είναι δυστυχώς!Μπράβο στην Μπεμπέ!