Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Στις γιορτές χαρίστε Δώρα εμπειρίες μέσω του BALADEUR

Επιτέλους...άρχισα να προβληματίζομαι για το τι δώρα θα κάνω αυτές τις γιορτινές μέρες. Πάντα προτιμάω κάτι πρωτότυπο, αλλά το θέμα είναι τι να διαλέξω φέτος. Επιδιώκω το διαφορετικό και πιστεύω πως το κόστος ενός δώρου δεν παίζει ρόλο. Εδώ και αρκετά χρόνια, ο φίλος μου ο Άγγελος Χριστοφόρου, έφερε στην Ελλάδα την δυνατότητα να χαρίζουμε Δώρα Εμπειρίες, μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα του: http://www.baladeur.gr/.

Πακέτα εμπειριών για αυτούς που αγαπάτε: βόλτα με αερόστατο, πτήσεις πάνω από την Αθήνα με αεροπλάνο και ελικόπτερο, οδήγηση rally, θάλασσοθεραπείες, μασάζ και άλλες προτάσεις για relax και άλλες βιωματικές εκπλήξεις σε συσκευασία δώρου. Όλα αυτά που σκεφτόσασταν να οργανώσετε, αλλά πολύ απλά δε γνωρίζατε που να απευθυνθείτε (rafting στον Λούσιο, paintball) ή θέλατε απλά να δοκιμάσετε, προτού δεσμευτείτε με κάποιο πρόγραμμα (ιππασία, καταδύσεις).

Με μερικά κλικ στο e-shop
Baladeur.gr και από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, μπορεί κάποιος να αγοράσει on-line, όποιο από τα εκατοντάδες διαθέσιμα πακέτα εμπειριών για δώρο ή και για προσωπική χρήση! Στην περίπτωση δώρου, μπορείτε να συνοδεύεστε το δώρο με μια στην ευχετήρια κάρτα ή ακόμα καλύτερα και με πρωτότυπο τρόπο (με ηθοποιό, ειδικό σενάριο, κ.λπ.). Το συγκεκριμένο voucher (εισιτήριο-κουπόνι) που δωρίζεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 9μηνών!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: