Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Απόπειρα δολοφονίας ηθοποιού ή λάθος που παραλίγο να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή;

Ο 30χρονος ηθοποιός Ντάνιελ Χόβελς αυτοτραυματίστηκε και παραλίγο να πεθάνει μπροστά στα μάτια του κοινού πάνω στη σκηνή του θεάτρου «Burg» της Βιέννης. Η παράσταση προέβλεπε ότι ο Χόβελς αυτοκτονεί, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Έπαιζε τον Μόρτιμερ, στο δράμα του Φρειδερίκου Σίλερ «Μαρία Στιούαρτ». Το μαχαίρι, όμως, εκείνη τη βραδιά δεν ήταν στομωμένο. Ηταν αληθινό. Ο ηθοποιός το έχωσε στο λαιμό του και μετά κατέρρευσε στη σκηνή.

Το αίμα του ανέβλυζε και το κοινό χειροκροτούσε δυνατά την… ερμηνεία του και τα… ειδικά εφέ. Όταν όμως δεν σηκώθηκε για να υποκλιθεί στα χειροκροτήματα, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ευτυχώς, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τοπικό νοσοκομείο, δέχτηκε τις φροντίδες των γιατρών, και μάλιστα την επόμενη νύχτα έπαιξε και πάλι στην παράσταση με επιδέσμους στο λαιμό του. «Αν είχε χτυπήσει μια αρτηρία ή αν είχε κοπεί βαθύτερα, θα είχε πεθάνει στη σκηνή», σημείωσαν οι γιατροί.


Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για το πώς μπλέχτηκαν τα δύο μαχαίρια. Δεν αποκλείει την περίπτωση της εσκεμμένης ενέργειας από κάποιον αντίζηλο ή αντίπαλο του ηθοποιού. Εργαζόμενοι στο θέατρο τόνισαν ότι το μαχαίρι αγοράστηκε από τοπικό κατάστημα. Αστυνομικός ανέφερε, μάλιστα, ότι «είχε ακόμα και την τιμή επάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: