Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

'Ερχεται η Ferrari Dino;

Εθεάθει σε δρόμους έξω από το Μιλάνο. Ήταν καμουφλαρισμένη, αλλά πολύ όμορφη. «Μούγκριζε» με μανία, και τραβούσε στο πέρασμά της τα βλέμματα. Μοιάζει αρκετά με τις άλλες αδελφές της, με τη διαφορά οτι είναι η πιο μικρή απ’ όλες... Ναι, η Ferrari μετά την California, ετοιμάζει νέο, μικρότερο μοντέλο, με τις φήμες να λένε πως πρόκειται για τη νέα Dino!

image
Στη φωτογραφία, διακρίνονται τεράστιες ομοιότητες με την 599 GTB Fiorano, αν εξαιρέσει κανείς τον διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα, τα νέα σχέδια των φωτιστικών σωμάτων, τη νέα μονή εξάτμιση και την σκληρή αφαιρούμενη οροφή. Πίσω από τις πλάτες οδηγού και συνοδηγού θα αναπνέει, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ένας V8 κινητήρας με απόδοση γύρω στους 400 PS.

Το νέο μοντέλο θα κατασκευαστεί σε coupe και σε roadster εκδόσεις, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο στη γκάμα της Ferrari, με τις τιμές να κυμαίνονται ανάμεσα στις 90.000 και 110.000 ευρώ. Με αυτό το μοντέλο η ιταλική εταιρεία θέλει προσελκύσει νέους πελάτες και αν βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία της, αντιμετωπίζοντας με αυτό τον τρόπο την οικονομική κρίση, η οποία έχει χτυπήσει και την αυτοκινητοβιομηχανία των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: