Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Το Ε-Waves Phone Chip μειώνει την ακτινοβολία των κινητών

Στο πολύ ενδιαφέρον και καλά ενημερωμένο blog: My Planet At Risk, διάβασα τα παρακάτω και τα αναρτώ για τη δική σας ενημέρωση, με copy - paste.
"Μια Βελγική φαρμακευτική εταιρεία υποστηρίζει πως το προϊόν της μπορεί να μειώσει την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα σε ένα μεγάλο βαθμό. Μιας και έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας αρκετές έρευνες, πολλές από αυτές θα πρέπει να αναφέρω, είναι χρηματοδοτούμενες από τις ίδιες τις εταιρείες για ευνόητους σκοπούς, άλλες λιγάκι πιο έγκυρες , ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τη πλήρη διάσταση των επιπτώσεων των κινητών τηλεφώνων στην ανθρώπινη υγεία. Γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να κοιτάξουμε τρόπους για μείωση της χρήσης τους. Σε αυτή τη λογική, συσκευές που αποδεδειγμένα, μειώνουν την επίπτωση των συσκευών, είναι πάντα καλοδεχούμενες.
Η εταιρεία αυτή λοιπόν λανσάρει μια μικρή συσκευή που κολλάει πάνω στο κινητό τηλέφωνο και υποτίθεται ότι «εξουδετερώνει» τη βλαβερή ακτινοβολία. Ο όρος «υποτίθεται» είναι προφανής. Ακόμα δεν έχει βγει στο εμπόριο η συγκεκριμένη συσκευή και τα πειράματα δεν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό, έτσι ώστε να υποστηρίξει η εταιρεία 100% ότι το προϊόν ενδέχεται να έχει σοβαρές μειώσεις ακτινοβολίας στον άνθρωπο. Πάραυτα, θεώρησα αρκετά σημαντικό την περιγραφή της συσκευής, έτσι ώστε να έχουμε όλοι μια ιδέα τι μπορεί ίσως να βγει και στο μέλλον.
Η συσκευή «E-Waves Phone Chip», ενσωματωμένη σε ένα χοντρό πράσινο αυτοκόλλητο, παρουσιάστηκε την Τρίτη στις Βρυξέλλες, με μια ηθοποιό να αναλαμβάνει την επίδειξη. Από την επόμενη ημέρα θα είναι διαθέσιμη στα βελγικά φαρμακεία, στην τιμή των 38,95 €, με την προοπτική να διατεθεί και σε άλλες χώρες εντός του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: