Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν!

...Τα παραπάνω είναι λόγια του Βίκτωρος Ουγκώ. Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να μας δείχνουν ότι μας αγαπούν!

"Οι γυναίκες προορίζονται για να τις αγαπήσουμε, όχι για να τις καταλάβουμε" Όσκαρ Ουάιλντ.

Προσωπικά, δεν πιστεύω στην ημέρα της γυναίκας... των ερωτευμένων... της μητέρας... κλπ. Γενικότερα, νομίζω ότι την αγάπη μας για τη Γυναίκα, τη μητέρα, το σύντροφό μας... σε όλους, πρέπει και οφείλουμε να την δείχνουμε καθημερινά, χωρίς ιδιαίτερες καταναλωτικές γιορτές.

Φυσικά οι πολυεθνικές εταιρίες καλλυντικών, τα νυχτερινά μαγαζιά - που υποδέχονται μόνο γυναίκες που γλεντούν - και όχι μόνο, έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν και να επιζητούν τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας. Οι ανθοπώλες, τα ζαχαροπλαστεία, τα καταστήματα δώρων κ.λ.π. έχουν επίσης τους ίδιους λόγους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, της μητέρας και όλες τις αντίστοιχες εορτές.

Έτσι, χτες το shell-land δεν σας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για την Ημέρα της Γυναίκας, γιατί κατά τη γνώμη μας, εμείς οι γυναίκες πρέπει να γιορτάζουμε κάθε μέρα! Θεωρούμε, ότι τα δικαιώματά μας και μπορούμε και οφείλουμε να τα διεκδικούμε καθημερινά. Όπως, επίσης και τη θηλυκότητα μας, που πρέπει να την επιδεικνύουμε την κάθε στιγμή και να την αναδεικνύουμε, επιμελώς. ;)

Απ' εδώ, αρκετά συχνά θα έχετε δει πως αναρτούμε διάφορα για μας τις γυναίκες και έχουμε όλη την καλή διάθεση για να τις υμνούμε... αφού, άμα δεν παινέσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει! χα χα χα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: