Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Έρως ανίκατε μάχαν... και όσο ζω θα ονειρεύομαι κάθε στιγμή!

Πριν από λίγο επέστρεψα από ένα διήμερο ταξίδι στη όμορφη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια και το καλύτερό μου είναι να κάνω μικρές και επαναλαμβανόμενες αποδράσεις σε όμορφες πόλεις. Πραγματικά είναι πολύ ωραία πόλη με καλό φαγητό και όχι μόνο!

Χθες, λοιπόν, έτυχε να βρεθώ σε ένα γνωστό καφέ της Αριστοτέλους και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που στο μενού του καταστήματος υπήρχε ένα ξεχωριστό απόφθεγμα για κάθε κατηγορία (π.χ. section... γλυκά / καφέδες / ποτά κλπ).

Σ' ένα απ' αυτά διάβασα για τον έρωτα τα όμορφα λόγια του Σίγκμουντ Φρόυντ και θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας:

"O Έρωτας είναι ένα παιδί που μόλις γεννηθεί είναι ικανοποιημένο, ακόμα και αν του δίνουν λίγο φαγητό. Όταν μεγαλώσει όμως, όσο πιο πολύ του δίνεις, τόσο πιο πολύ από αυτό αποζητεί."
.

2 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλώς όρισες Μαράκι!!
Σου έγραψα στο chat box του blog μας (αλλά δεν θα πρόλαβες να το δεις) ότι το ΣΚ θα ήταν και ο άντρας μου στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε αγώνα bowling η ομάδα του.
Πήρες τσουρέκια από τον Τερκενλή??

Matriga είπε...

Έλενα, καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Για να είμαι ειλικρινής, το είδα το Σάββατο το βράδυ, αλλά δεν πρόλαβα να σου απαντήσω...
Τι να πρωτοκάνεις στη Θεσ/κη μέσα σε 1,5 μέρα; Ούτε τσουρέκια δεν μπόρεσα να πάρω, γιατί έμενα στο Κορδελιό, στον ξάδελφό μου και δεν πρόλαβα να πάω πριν φύγω στον Τερκενλή. Ευτυχώς, τώρα πια έχει και στο Χαλάνδρι, όπου δουλεύω ; Ωραία ήταν, αλλά πολύ λίγο... :( Κέρδισε, ο άνδρας σου; Καλή εβδομάδα :))