Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πως ωριμάζει ένα avocado

Είναι τα αβοκάντο σας πολύ σκληρά και θέλετε να ωριμάσουν γρήγορα;
Σας συστήνω να ακολουθήσετε τη συμβουλή μου.

Παίρνετε ένα αβοκάντο και το βάζετε σε μια καφέ χαρτοσακούλα, που την κλείνετε καλά. Τοποθετήστε τη σ' ένα σκοτεινό μέρος και αφήστε την εκεί όλη τη νύχτα. Την άλλη μέρα θα με θυμηθείτε, γιατί το φρούτο θα έχει ωριμάσει απότομα ;-)

5 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ναι, για τη χαρτοσακούλα το έχω ακούσει.
Καλό σου βραδυ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Εύα Παραδείσου είπε...

Θα το δοκιμάσω matrigaki. Δε το ήξερα. Καλό σου βράδυ. Φιλάκια.

Osiris είπε...

Βρίσκεις πάντα τον τρόπο να μιλάς για τα καλύτερα θέματα και τα πιο χρήσιμα! ;)
Ναι! έτσι είναι για το avocado...

Φιλιά
Καλό βράδυ

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μαράκι δεν το ήξερα το κολπάκι, θα το δοκιμάσω!
Μπας και ισχύει και για τα μάνγκος???

jacki είπε...

Πολύ θρεπτικό το αβοκάντο..
Ειδικά σε σαλάτα με ρόκα και μαρούλι και κουκουνάρι και καρύδια και βαλσάμικο και παρμεζάνα..
Έλα ρε.. πάλι πείνασα..

Ευχαριστούμε για την πολύ χρήσιμη πληροφορία.