Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Το ζώδιο του μήνα υπό καθεστώς ριζικής “ανακαίνισης”… Σκορπιοί γρηγορείτε!

skorpio Σ’ οποιονδήποτε τομέα κι αν συγκεντρωθείτε, τον ακολουθείτε πιστά και μανιωδώς. Μπορεί να απορροφηθείτε τόσο απ' αυτό που κάνετε, που το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε την έρευνά σας, μέχρι να βρείτε την απάντηση που αναζητάτε. Άλλωστε, ως γνήσιοι Σκορπιοί δεν παύετε να έχετε ένα κοφτερό μυαλό και θα είναι θέμα χρόνου να βρείτε τη λύση.

Σήμερα, 29 Οκτωβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει την Παρθένο για να εισέρθει στο Ζυγό. Προετοιμαστείτε για το τέλος και την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων που απασχολούν τη καθημερινότητά σας. Δεχτείτε τις πιέσεις με υπομονή και αποδεχτείτε τα μαθήματα που θα σας δώσει η ζωή για μία διετία. Φανείτε συνεπείς στις επιταγές ανωτέρων και δεν θα βγείτε χαμένοι. Αν έχετε κάποιους συγκεκριμένους στόχους, θα ικανοποιηθείτε με την ολοκλήρωση των προσπαθειών σας και την σταθεροποίηση των κεκτημένων σας.

Ο Άρης ενεργοποιεί στις 28–31/10 και την έκλειψη της 26/1, που είχε γίνει στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Πολλοί Σκορπιοί πήραν, ήδη από τότε, την απόφαση να μετακομίσουν ή να αλλάξουν τον προσωπικό τους χώρο, να ανοίγουν τακτικά τις πόρτες τους για να υποδεχθούν φίλους, να σπαταλούν χρόνο και χρήμα για να προβάλλουν την εσωτερική τους ανάγκη για ασφάλεια στη διακόσμηση και διαμόρφωση του σπιτιού τους.

Το Νοέμβριο, πιθανόν να είναι ευχάριστα νέα από το μέτωπο της καριέρας (νέα θέση, προαγωγή, αύξηση ή αλλαγή χώρου εργασίας), που σε σπρώχνουν για έναν ακόμη γύρο αλλαγών ή σε κινητοποιούν να ξεκινήσεις, τώρα, την ανακαίνιση/μετακόμιση, που τόσο θες.

4 σχόλια:

Savvina είπε...

Έτσι είναι οι Σκορπιοί...
Πολλές φορές βαριούνται κάποια πράγματα ή αντικείμενα και αλλάζουν διακόσμηση "εξωτερικού" αλλά και "εσωτερικού" χώρου.

Καλό σου απόγευμα matriga.
Φιλιά.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ναι, ναι.... τολμάμε τακτικά ανακαινίσεις εκ βάθρων

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

D.Angel είπε...

Θα συμφωνήσω!Καιρός για ριζικές αλλαγές!
Φιλιά πολλά

thumbelina είπε...

Παρόλο που δεν είμαι σκορπιός βρήκα ενδιαφέροντα όσα λες. Περιμένω να γράψεις και για τον κριό την άνοιξη. Καλό βράδυ.