Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Freelance Event Management Consultant

Σήμερα, ήρθε στη μνήμη -πολύ νοσταλγικά - η θύμηση των λιγοστών φορών που ασχολήθηκα με το αγαπημένο μου επάγγελμα, την διοργάνωση εκδηλώσεων. Ω, πόσο όμορφα αισθανόμουν, όταν συμμετείχα στην οργανωτική επιτροπή του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία για την διοργάνωση του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου των διοργανωτών εκδηλώσεων! Πόσο απίστευτα ιδανική εμπειρία ήταν! Ήμουν εκεί και έμαθα τόσο πολλά. Έκανα ότι μου αρέσει περισσότερο και να συνεργάστηκα με τους top event managers απ' όλον τον κόσμο.
Συνάντησα τόσο πολλούς και αξιόλογους επαγγελματίες απ' όλο τον κόσμο, που αλλιώς δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία να γνωρίσω, ούτε σ' όλη μου τη ζωή. Ήμουν πολύ τυχερή και δυστυχώς, δεν ξέρω αν θα μου ξαναδοθεί αυτή η ευκαιρία, να κάνω κάτι που λατρεύω τόσο... Ευχαριστώ, Θεέ μου για την ευκαιρία, που είχα!

5 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΑΚΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ.ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

mia maria είπε...

Συγχαρητήρια! Ελπίζω, όταν θέλεις, να σου ξαναδοθεί η ευκαιρία!

Matriga είπε...

Σκρουτζάκο, έχεις απόλυτο δίκιο. Στην πραγματικότητα όλα τα επαγγέλματα πρέπει να τα αγαπάμε για να τα κάνουμε σωστά. Δυστυχώς, δεν καταφέρνουμε πάντα να κάνουμε το μεράκι μας...
Μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι κάποια στιγμή!
Ευχαριστώ πολύ. Φιλιά πολλά

Matriga είπε...

Big mama,
Σ' ευχαριστώ πολύ! Πάντως, δεν είμαι άξια συγχαρητηρίων, αφού δεν το πάλεψα αρκετά, ώστε να παραμείνω στο χώρο.
Να είσαι πάντα καλά :)

Maria B. είπε...

ευχομαι να ερθει καποια στιγμή Μαράκι να ξανακάνεις αυτό που θέλεις! για ψάξε, μπορεί να υπάρχει τρόπος ! σου εύχομαι να το βρείς τον τρόπο πολύ σύντομα, γιατί απο αυτά που γράφεις δείχνεις ότι σου λείπει πολύ.

φιλια πολλά