Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Μια απίθανη κόντρα μεταξύ των 2 φύλων με αφορμή μια κριτική ταινίας

1794 Δείτε εδώ τι έγραψε πριν 3 χρόνια στο athinorama.gr κάποια Sophia, που θέλησε να αφήσει κριτική για την ταινία “Γύρνα Πίσω” του Αλμοδοβάρ με την Πενέλοπε Κρουζ.

Πάνω σ΄αυτό το σχόλιο, έχουν γίνει άλλα 28 σχόλια, μέχρι σήμερα, που απαντούν στην κόντρα μεταξύ της Σοφίας και του ανώνυμου. Δυστυχώς, αυτή η “απίστευτη” απάντηση του ανώνυμου που έγινε πάνω σε ένα σχόλιο της Σοφίας για την μητριαρχική – κατά εκείνη – κοινωνία που ζούμε, λογοκρίθηκε από το Αθηνόραμα και η συγκεκριμένη απάντηση σβήστηκε… Δεν καταλαβαίνω το γιατί, αφού έτσι και αλλιώς τους κάνει μεγάλη προβολή, αφού όλοι μπαίνουμε για να το δούμε.

Αυτή λοιπόν την απάντηση (αφορμή για μετέπειτα κόντρες μεταξύ των δύο φύλων όπως θα είδατε στο πιο πάνω link), σας την παραθέτω για να τη δείτε και σεις. Έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου αρκετές φορές μέσω e-mails και εγώ έτυχε να την λάβω και γω χθες και απλά σας αντιγράφω την κριτική και το ανώνυμο σχόλιο.

……

>> sophia (Κριτική #159484)

4½ αστεράκια 30/10/2006 11:57:17 πμ

“asteio, suginitiko, anatreptiko...
Oi kritikes genika poikiloun.. gia auto na to deite oloi gia na exete th dikh sas apopsi. Proswpika, m'arese para polu..
Katarxhn 8a 8umh8eite oloi thn ellada.. tromeres omoiothtes stis antilipseis k ston tropo zois mas..
Skhno8etika exoume dei k kalutero ton almodovar.. h penelope skizei ( an k den to perimena).. senariaka einai artio..
k mhn xexnate.. fainomenika oi andres einai oi kuriarxoi.. ousiastika omws h koinwnia mas einai ka8ara gunaikokratoumenh k mhtriarxikh.. ravoume k xhlwnoume opote mas goustarei k de mas katalavainei kaneis!!!!”

>> ??? 1/11/2006 8:29:26μμ

“Mου φαίνεται ότι η Σοφία νομίζει ότι οι γυναίκες κυβερνούν τον κόσμο επειδή έχουν μουνί. Σοφία δεν ξέρω αν είσαι ωραίο μουνί, ή απλά ένα πολύ μεγάλο μουνί, αλλά μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι η σιγουριά που σου δίνει το μουνί φεύγει μαζί με το πρώτο γαμήσι από τον άντρα, αφού γυναίκες με τέτοια λογική, τις παρατάς μετά από λίγο.

Αν θες, εσύ μπορεί να νομίζεις ότι κυβερνάς τον κόσμο. Όσο είσαι χωμένη στα κατσαρολικά σου, ξεσκατίζεις τα παιδιά και καθαρίζεις το σπίτι, μπορείς να κάνεις ότι επανάσταση θέλεις.

Γιατί εφόσον έχεις τέτοια λογική, μην νομίζεις ότι και τον άντρα σου-γκόμενό σου τον ενδιαφέρει αν κυβερνάς τον κόσμο, εφόσον σε γαμάει κι εσένα και την μάνα σου και την αδελφή σου, άμα έχεις.

Άσε λοιπόν το κήρυγμα στο Αθηνόραμα περί γυναικείας υπεροχής και κοίτα να δεις τι θα κάνεις όταν πατήσεις τα 35-40 και το μουνί σου αρχίζει και ζαρώνει και τότε δεις ότι αυτό τελικά σου δίνει την λανθασμένη αίσθηση υπεροχής που σου έχουν αφήσει άπειρα τσιμπούκια που σου έχουν επιτρέψει να πάρεις,

Ελπίζω αυτό το ποστ να το βλέπεις αυτή τη στιγμή που το γράφω και να μην γαμιέσαι αυτή τη στιγμή.

Καριόλα…”

Αξίζει αν έχετε χρόνο να διαβάσετε τα επόμενα σχόλια. Έχει πολύ γέλιο το πως από ένα σχόλιο ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ των δύο φύλων, η οποία κρατάει χρόνια μετά…

Δείτε και το παρακάτω σχόλιο όπου μια γυναίκα επιτίθεται στον ανώνυμο άντρα που τα έβαλε με τη Σοφία:

[ανώνυμος] 23/11/2006 11:44:36 πμ

Εξυπνάκηδες "άντρες". Κομπλεξάρες που δεν αντέχουν κριτική από τις γυναίκες ... Ξυπνήστε! Το κέντρο του κόσμου δεν είναι το απαυτό σας... πόσο ανόητοι είστε αν το νομίζετε αυτό... Ποιός σας έχει ανάγκη ρε???!!!!!!! Αγία η Λορένα Μπόμπιτ!

Μιλάμε ο κόσμος είναι για γέλια και για κλάματα!!!

2 σχόλια:

vision2eyes@gmail.com είπε...

great blog keep up the good work

Matriga είπε...

Welcome and thanks a lot.
I had visited you too :)