Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Atlantis, The Palm - Dubai


Το Atlantis, The Palm είναι η ναυαρχίδα των ξενοδοχείων στο τεχνητό νησί The Palm στο Dubai. Απλώνεται σε μία έκταση 13 στρεμμάτων και προσφέρει θεματικό θαλάσσιο πάρκο με παλιρροιακά κύματα, θαλάσσιο κόλπο με δελφίνια και ενυδρείο. Χαρακτηριστική είναι η νεροτσουλήθρα του, η οποία πέφτει απότομα από τα 28 μέτρα στο νερό. Στο θαλάσσιο κόλπο με τα δελφίνια οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και όχι μόνο και άλλα διάσημα θαλάσσια πλάσματα. Όσοι λατρεύουν τα δελφίνια μπορούν για 30 λεπτά να κολυμπήσουν με αυτά. Στους χαμένους θαλάμους μπορούν να καταλάβουν οι επισκέπτες από πού πήρε το ξενοδοχείο το όνομά του- την πραγματική Ατλαντίδα, η οποία σύμφωνα με το μύθο βυθίστηκε πριν από περισσότερα από 12.000 χρόνια. Υπάρχει ένα σόου νερού που είναι ανοικτό και για το κοινό, όπου τα 65 χιλιάδες θαλάσσια ζώα που βρίσκονται στο υπόγειο ενυδρείο του, πραγματοποιούν ένα φαντασμαγορικό σόου.
Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην δέκατη θέση της λίστας με τα 10 top ξενοδοχεία με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες, σύμφωνα με έρευνα του site http://www.trivago.gr/ Η κατάταξη έγινε τον Αύγουστο 2009 και είναι βασισμένη στα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία με τις πιο ασυνήθιστες πισίνες.
Οι 7 διανυκτερεύσεις στο Atlantis, Τhe Palm σε χαμηλή περίοδο στοιχίζουν περίπου 1318€ το άτομο & σε υψηλή περίοδο 2291€ το άτομο.

Ψήνεστε;;; Εγώ δεν μπόρεσα να το επισκεφτώ όταν πήγα στο Dubai γιατί δεν ήταν έτοιμο. Αλλά θα το κάνω την επόμενη φορά, αφού το σόου νερού είναι ανοικτό για όλους!

Update: Τελικά το επισκέφτηκα το ξενοδοχείο, παρότι δεν το περίμενα! Είναι καταπληκτικό και όπως θα φαντάζεστε ξετρελάθηκα, γιατί ο διάκοσμος του ήταν γεμάτος από αχιβάδες και κοχύλια

5 σχόλια:

jacki είπε...

Θέλω να πάω διακοπές εκεί ΤΩΡΑ.
Καλά θέλω να πάω διακοπές οπουδήποτε ΤΩΡΑ.

Matriga είπε...

Εγώ να δεις που δεν πήγα παρά 3 μέρες...
Ας έχει. Να είμαστε καλά και πάμε και τα Χριστούγεννα ;)

mia maria είπε...

Ζηλεύωωωω! Να είστε καλά να πάτε και να περάσετε τέλεια!

D.Angel είπε...

Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Vassilis είπε...

Η τσουλήθρα από τα 28 μέτρα θα είναι το κάτι άλλο. Αυτοί οι ... Nτουμπανέζοι (αλήθεια πως ονομάζονται;) κατασκευάζουν ότι πιο εντυπωσιακό για να προσελκύσουν τον κόσμο.
Είδες τι γίνεται όταν τελειώνει ... το πετρέλαιο;
Τουλάχιστον αυτοί έχουν ένα σχέδιο και το υλοποιούν, άλλοι τι κάνουν (με);