Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Shantom: 7ο Εναλλακτικό Πανόραμα Ανακαλύψεων

Όταν το σώμα κινείται σωστά, τότε και ο νους ανανεώνεται, εμπλουτίζεται με νέες δημιουργικές ιδέες, η διάθεση ελαφραίνει και η ζωή ομορφαίνει.
Γι' αυτό σας προτείνω να λάβετε μέρος στην παρακάτω εκδήλωση.


Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 13:00 έως τις 22:00 διοργανώνεται μια ημερίδα που θα λάβει μέρος στον Πολυχώρο Δημιουργικών και Πολεμικών Τεχνών "Σμάρω Στεφανίδου - Λήδα Shantala", στο Κ. Χαλάνδρι. Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας και θα σας παρέχει ένα μαραθώνιο εμπειριών με Γιόγκα, Πιλάτες, Ινδικό χορό κλπ και γενικά ανοιχτά μαθήματα από όλες τις παγκόσμιες μορφές ασκήσεων για όλες τις ηλικίες. Αξίζει να μην χάσετε τη ευκαιρία να τις γνωρίσετε και να επιλέξετε ποια σας ενδιαφέρει με κόστος μόνο 20€ για την ημερήσια παρακολούθηση.

Επίσης, θα σας πρότεινα να έχετε υπόψη σας το κουπόνι δώρου του Shantom, που μπορείτε να το προσφέρετε σε φίλους και αγαπημένους σας. Είναι ένα μικρό πακέτο γνωριμίας με τον χώρο και τα μαθήματα, στην ειδική τιμή των 30€. Συμπεριλαμβάνει την συμμετοχή του ενδιαφερόμενου σε 4 μαθήματα της επιλογής του, ανεξαρτήτως διάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: