ΥΛΙΚΑ:
- 300 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο
- 300 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
- 150 γρ. γάλα
- φράουλες για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομμάτια.
Βράζουμε το γάλα και το αδειάζουμε πάνω απ' αυτή.
Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά
και προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζ.
Γεμίζουμε ποτήρια και γαρνίρουμε με τις φράουλες.
.
Συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
4 σχόλια:
Έλα ρε συ..
Κάνεις μία και μου τη φέρνεις κατά εδώ που με έπιασε μια λιγουρίτσα?
Έφτασε!!! Στας διαταγάς σας κυρία μου! Ειδικότητά μας η ταχύτητα και η εξυπηρέτηση ;)
Στο γυρισμό φέρε και από δω 5-6. Μια τι να μου κάνει???????
Αυτό είναι γλυκό! Και ελαφρύ και σοκολατένιο!
Δημοσίευση σχολίου