Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Ούρα.. Το νέο σας αναψυκτικό (!!)

Παλιά θα σας χαρακτήριζαν ως ουρολάγνους και άλλους ωραίους χαρακτηρισμούς κάποια «σκουριασμένα μυαλά». Μην ανησυχείτε όμως πια, αν είσθε από αυτά τα περίεργα αγόρια ή κορίτσια που στην θέα της... ουρήσεως κάτι παθαίνετε – ακόμη και ανείπωτη δίψα- έρχεται η βιομηχανοποιημένη νομιμοποίησή σας και δη μέσω Ινδίας!

Πως είπατε; Είπαμε ή μάλλον λέγεται πως το Εθνικιστικό Ινδουιστικό Κόμμα της Ινδίας λανσάρει εσχάτως ένα αφέψημα από ούρα αγελάδος. Μάλιστα κατά τον κκ Om Prakash, δημιουργό του αναψυκτικού και ταυτοχρόνως ιθίνοντα νου του… Τμήματος Προστασίας Αγελάδων (υπάρχει και αυτό) του ονομαστού κόμματος Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS), ήγουν του παραδοσιακώτερου κόμματος των εθνικιστών ινδουιστών της χώρας, οι τελικές εργαστηριακές δοκιμές για αυτήν την δροσιά είναι στα τελικά στάδια, ώστε πλέον τα ούρα – ποτάκι να μπορούμε να τα απολαύσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μάλιστα σπεύδει να μας… καθησυχάσει καθώς αναφέρει με σιγουριά πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθόσον τα ούρα (συγγνώμη..τα αφεψήματα) «δεν θα μυρίζουν ούρα και θα είναι πολύ εύγεστα». Μάλιστα διατείνεται πως θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα στην υγεία χωρίς τοξικά, αντίθετα πχ από τα ανθρακούχα ποτά.

Πάντως εφημερίδες όπως οι Times του Λονδίνου διατείνονται πως η προσπάθεια αυτή του RSS κατ`ουσίαν αποτελεί μία ακόμη απόπειρα "επανινδουοποιήσεως" (αν είναι ευδόκιμος ο όρος) της σύγχρονης φυσιογνωμίας της χώρας.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω κόμμα χρησιμοποίησε την αγελάδα και τα... ούρα της ως προπομπό των ιδεών της. Η αγελάδα υπήρξε ανέκαθεν, εκτός από ιερό ζώο και δια των προϊόντων της μέσο θεραπειών ακόμη και καυσίμων (μη ρωτάτε πως και γιατί…).

Ήδη το 2001 το RRS είχε παρουσιάσει τα αγελαδίσια ούρα ως θεραπαινίδα ασθενειών όπως - όπως ακόμη και η επάρατη νόσος. Το ίδιο το κόμμα δεν είναι και το λίαν νουνεχές και φιλήσυχο στην ιδεολογία και την μεθοδολογία του. Κατηγορείται π.χ. για τον φόνο 67 χριστιανών Ινδών πέρυσι στην Orissa και για βιαιοπραγία εναντίον «ελευθέριων» γυναικών τον περασμένο μήνα στην πόλη Mangalore. Σ' αυτό το πλαίσιο η «εθνοτική» του πολιτική το οδήγησε και στην στοχοποίηση και μποϋκοτάζ του πλέον δημοφιλούς ποτού της Ινδίας, της αυτού εξοχότητος Coca Cola το 1994.

Πάντως ο δημιουργός αυτής της ομορφιάς κκ Om Prakash συνεπαρμένος προφανώς από τα πειράματα καθώς και τις διασταυρώσεις (κατ)ουρων με ιατρικά και αιθέρια βότανα δηλώνει όχι μόνον βέβαιος γα την επιτυχία του πειράματος, αλλά σκέπτεται ήδη τις εξαγωγές.

Σπεύσατε - σπεύσατε... α και μην χαραμίζεται τα ούρα σας σε βάρβαρες τουαλέτες, που ξέρετε, μπορεί να γίνουν και καταναλωτικό προϊόν για ανυπόμονους ουρανίσκους.
kolonaki-press.com

2 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Mπλιααααξξξ χα χα χαα!!!
Μα τι άλλο πια θα ακούσουμε??
Και άντε να το ξέρεις, σκέψου να το πιεις και μετά να σου πουν τι ήπιες!!!

Μαρια Νικολαου είπε...

Ανευ σχολίων...