Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των πτήσεων;

Η χρησιμοποίηση των κινητών τηλεφώνων από τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των αεροπορικών πτήσεων στην ΕΕ, άρχισε πλέον να επιτρέπεται από τρεις ευρωπαϊκές εταιρείες, ενώ η Κομισιόν εκτιμά ότι το μέτρο θα επεκταθεί του επόμενους μήνες.

Οι τρεις ευρωπαϊκές αερογραμμές είναι: Ryanair (Ιρλανδία), TAP (Πορτογαλία) & Bmi (Ηνωμένο Βασίλειο). Ήδη, ενισχύουν την υπηρεσία στους στόλους τους και έχουν εξοπλιστεί 27 αεροσκάφη. Ο αριθμός των αεροσκαφών αναμένεται για να διπλασιαστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα όμως, με έρευνα που πραγματοποίησε ο ηλεκτρονικός κατάλογος ταξιδιωτικών πληροφοριών και πακέτων Travel For All (ο οποίος, με βάση τα google analytics, είχε το τελευταίο μήνα 28.300 μοναδικούς επισκέπτες) η πλειοψηφία των ταξιδιωτών απαντούν αρνητικά στην χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση "Πρόσφατα οι αεροπορικές εταιρίες έχουν ξεκινήσει πιλοτικά να επιτρέπουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων με βάση ειδική τεχνολογία κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Θα σας ενοχλούσε η χρήση τους, όταν θα βρίσκεστε μέσα στο αεροπλάνο;", οι συμμετέχοντες δήλωσαν: Ναι 175, Όχι 76, Ίσως 17, Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ 8, Σύνολο: 276

Δεν υπάρχουν σχόλια: