Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Αλλάζει (;) πάλι χέρια η Forthnet


Στο σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει εκ νέου ιδιοκτησιακό καθεστώς η Forthnet αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής», στο οποίο επισημαίνεται ότι η Emirates Ιnternational Telecommunications, ένα χρόνο μετά την είσοδό της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αναζητά αγοραστή.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η κρατική επενδυτική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με το ευρωπαϊκό fund Advent Ventures Partners, με στόχο τη μεταβίβαση της συμμετοχής της στη Forthnet η οποία ανέρχεται περίπου στο 34%.

Τονίζεται επίσης, ότι οι επαφές των δύο πλευρών φέρεται να γίνονται σε γνώση της διοίκησης της Forthnet, καθώς και ότι η Emirates International Telecommunications (EIT) θα αποχωρήσει από την ελληνική εταιρεία, εφόσον υπάρξει το κατάλληλο τίμημα.

Η μετοχή της Forthnet κάνει ράλι στο ταμπλό του ΧΑ καθώς έφτασε να ενισχύεται έως και 17% έχοντας διακινήσει κοντά στα 900.000 τεμάχια με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 1,13 ευρώ. Χθες ο τίτλος ενισχύθηκε κατά 9%, ενώ από τις 20 Μαρτίου κερδίζει περί το 65%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: