Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Κολοκύθια τούμπανα... και ερωτισμός μέσω του φαγητού


To καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο του καλοκαιριού, που μας προσφέρει γλυκιά & δροσερή γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ, αλλά και ως ελαφρύτερο γεύμα. Επίσης, λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε νερό (90%) συνιστά ιδανικό τρόπο ενυδάτωσης.

Ανήκει στην ίδια οικογένεια με το αγγούρι και την κολοκύθα και έχει χώρα προέλευσης την Αφρική. Μάλιστα, λέγεται ότι οι Αιγύπτιοι καλλιεργούσαν καρπούζια 5000 χρόνια πριν!


Όλα τα παραπάνω τα διάβασα στο fe-mail και είχα την έμπνευση πάλι... (κάποιος να με μαζέψει βρε παιδιά, επιτέλους!!!!) να σας αναφέρω τα εξής:

Δηλαδή, τα καρπούζια είναι συγγενείς πρώτου βαθμού με τα αγγούρια. Και όπως καταλάβατε και από την προηγούμενη ανάρτησή μου για τα καρπούζια τα καρπούζια=γυναίκες και τα αγγούρια=άνδρες. Επιπλέον, σας είχα τάξει πως μετά την παραγγελία για τις μπανάνες θα σας έβαζα άλλη μια για τα αγγούρια. Τώρα το κάνω με ευχαρίστηση γιατί εμπνεύστηκα πάλι!

Οι άνδρες (σύμβολο τους είπαμε ότι θα είναι τα αγγούρια) είναι συγγενείς πρώτου βαθμού με τις γυναίκες ( που συμβολίζονται με τα καρπούζια). Άρα, λοιπόν η κολοκύθα (βλέπε ανάλογο συμβολισμό τώρα... κολοκύθα=gays - homosexuals) είναι το τρίτο μέρος της ίδιας οικογένειας. Οπότε, τώρα πια σας οφείλω ακόμη μια αναφορά και για την κολοκύθα την οποία θα εμπλουτίσω και με άλλα ζαρζαβατικά..., αλλά και με την ιδιαίτερη επεξήγηση για τα ερωτικά εδέσματα, τα λεγόμενα αφροδισιακά και το σχήμα τους ;-)

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Δείτε πως συνδέονται τα αγγούρια με το ανδρικό όργανο εδώ


Αυτή είναι η μνεία μου για την κολοκύθα (έχει μέσα και μακαρόνια που μου ζητήθηκε) με τα συναφή ζαρζαβατικά που είναι λίγο αναπροσανατολισμένα... homosexual δηλαδή (πεπόνια, πιπεριές... σπαράγγια κλπ)

Και αυτό το πρώτο μικρό δείγμα τoυ Food of Love

Αυτό είναι άλλο ένα πιο επεξηγηματικό για τις αφροδισιακές τροφές


Υ.Γ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ!! Σιγά μήπως έβαζα και δω το σχόλιο μου. Διαφήμιση έκανα της ανάρτησής μου αυτής και γι' αυτό σας ζήτησα να έρθετε εδώ! Mπουχαχαχαχα

3 σχόλια:

korinoskilo είπε...

μα για σενα ερχομαστε τι νομιζες ... για τα αγγουρια?:ρρρ

ρε συ.. χρειαζεσε εσυ αφροδισιακο φαγητο οταν εχεις διπλα το μαναρι σου? εγω παντως οχι ...
ξυνιλες αμερικανικες γμτ :ρ

Matriga είπε...

Έλενα μου, γιατί τα παίρνεις όλα στα σοβαρά; Έβαλα ετικέτα Αστεία - Ανέκδοτα. Το Υ.Γ. αφορά σε σχόλιο που έκανα στο blog του φίλου μας του Ευρύνοου για χαβαλέ

Καληνύχτεεςςςςς πονηρές χωρίς υποκατάστατα και αφροδισιακά ;-)

korinoskilo είπε...

ρε με 4 γλωσσες στο κειμενο ειναι σοβαρο?!!!!

ας σοβαρευτουμε πλιζ:ρρρ