Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Μετά την οικονομική κρίση στις ΗΠΑ...

Τον τελευταίο καιρό με την οικονομική κρίση αναθεωρούνται αρκετές γνωστές συνήθεις των Αμερικανών, όπως αναφέρεται στο περιοδικό Time. Μας ενημερώνουν λοιπόν ότι:

1) Οι σούπες έχουν μειωμένες πωλήσεις. Σε προγενέστερες περιόδους οικονομικής κρίσης, η σούπα ήταν μία από τις βασικές τροφές των ανέργων. Σήμερα όμως, οι αυξημένες τιμές του προϊόντος σε συνδυασμό με την ψύχωση του κόσμου για τις υγιεινές τροφές, μάλλον συντελούν στη μείωση της κατανάλωσης της σούπας.

2) Έχει αυξηθεί κατά πολύ η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, παρότι το κόστος τους είναι ανοδικό! Φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει να ξεχνιέται προσποιούμενος ότι δεν τρέχει τίποτα. Ίσως βέβαια και να νοιάζεται περισσότερο για την υγεία του, γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό που του έμεινε...

3) Η προσέλευση στις κινηματογραφικές αίθουσες αυξήθηκε κατά 9%, αφού ο κινηματογράφος αποτελεί μια φθηνή διέξοδο διασκέδασης. Φυσικά, ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι η ανεβασμένη ποιότητα των φετινών ταινιών!

4) Τα ινστιτούτα αισθητικής που διαθέτουν spa, μανικιούρ, πεντικιούρ και όλα τα συναφή, που μέχρι πρότινως δεν τα άγγιζε η οικονομική ύφεση, είχαν 25% μείωση στα έσοδά τους!

5) Το σεξ δεν τραβάει... Οι πωλήσεις των αντισυλληπτικών έχουν κατρακυλήσει και ο ρυθμός των γεννήσεων παραμένει στάσιμος. Όχι μόνο τηλεόραση και σινεμά, βρε παιδιά, γιατί θα αφανισθούμε!

2 σχόλια:

mariacristy είπε...

Πολύ ενδιαφέρον...Κρίμα βέβαια, αλλά δεν αναμένεται βελτίωση της κατάστασης σύντομα...

korinoskilo είπε...

αυτα ολα στις ηπα .... γιατι εδω μονο σεξ μας κανουν :ρρρρ