Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ψυχολογικό Τεστ

1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα, αλλά είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου.

ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

2) Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις ναπάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου.

ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; (Οποιοσδήποτε συνδιασμός, ακόμη και ένα χρώμα είναι εντάξει)

3) Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς τοκουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρανα πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/τηνπάρεις ο ίδιος.

ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ζητάς απο την καμαριέρα ή πας μόνος σου;

4) Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

5) Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσύ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτε για ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνάς το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/της φίλης σου για να τον/την δεις. Μπαίνεις στο δωμάτιο:

ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ/Α Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ; (διάλεξε ένα)

6) Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς ναπάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγοραή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.
ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;


ΑΝΑΛΥΣΗ

1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου στον έρωτα. Αν διάλεξες τον σύντομο, Ερωτεύεσαι γρήγορα και ευκολα. Αν διάλεξες τον μεγάλο, το πας αργά και δεν ερωτεύεσαι εύκολα.

2. Ο αριθμός των κόκκινων τριανταφύλλων αντιπροσωπεύει πόσο περιμένεις να δώσεις σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει πόσο περιμένεις να πάρεις απο μια σχέση. Γι αυτό, αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή περιμένει να δώσει 90% σε μια σχέση και περιμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.

3. Αυτή η ερώτηση δείχνει τη στάση σου στο να αντιμετωπίζεις προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζήτησες απο την καμαριέρα να φέρει την αγαπημένη σου, τότε κρύβεσαι απο τα προβλήματα και ίσως ζητάς κάποιον άλλο να παρέμβει. Ανπ ήγες και πήρες την αγαπημένη σου μόνος, τότε είσαι αρκετά ευθύς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζεις. Θες να το παλέψεις κατευθείαν.

4. Το που τοποθετείς τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφό σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι: Χρειάζεσαι πολύ επιβεβαίωση στη σχέση, και θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφό σου κάθε μέρα, αν είναι δυνατόν. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει: Ότι δεν περιμένεις να βλέπεις τον σύντροφό σου συχνά, το να τον/την βλέπεις μια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει.

5. Βρίσκοντας τον σύντροφό σου να ΚΟΙΜΑΤΑΙ: Δέχεσαι τον ανθρωπό σου, όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφό σου ΞΥΠΝΙΟ: Περιμένεις ο σύντροφός σου να ΑΛΛΑΞΕΙ για σένα.

6. Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένεις ερωτευμένος/η. Αν διάλεξες τον σύντομο ο έρωτας σου για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διάλεξες τον μεγάλο, τείνεις να μένεις ερωτευμένος για περισσότερο καιρό.

8 σχόλια:

Aπολίτιστος είπε...

Μπράβο Martiga!!!
Πάρα πολύ καλό το τεστάκι.

Να είσαι καλά!

Ευρύνοος είπε...

Πάντα παίρνω τον συντομότερο δρόμο όταν πάω κάπου (οπουδήποτε, εκτός αν είναι για έρευνα.. μάλλον ερωτευμένος με την έρευνα είμαι) για να κερδίσω Χρόνο..

πάντα δίνω κόκκινα τριαντάφυλλα, αν και μου αρέσουν τα λευκά ΜΟΝΟ..
(μάλλον περιένω λίγα απο τους άλλους αλλα περιμένω τα πάντα απο μένα)..

καμαριέρες δέν υπάρχουν πιά, αλλά σε αυτό το υποθετικό σενάριο δέν θα έκανα σε καμία περίπτωση, εισβολή, (όλα έχουν το λόγο τους που θα άνοιγε η καμαριέρα)..

τα λουλούδια, ασφαλώς στο παράθυρο, ώστε να νόμιζε οτι ανέβηκα απο εκεί ;-)

να κοιμάται..
λέει λιγότερα και προσφέρει την αγγελική εικόνα ενός απροστάτευτου πλάσματος (τι ψώνιο θεε μου κι εγώ)..

πάντα επέστρεφα απο τον μακρύτερο δρόμο..
να έχω μακρά επίγευση :-)

αυτάαααααα!!!!!!!

γιατρέ μου θα ζήσω;

Yannis Triantafyllou είπε...

όμορφο... απλό...
θα σας πούμε τις απαντήσεις κάποια στιγμή από κοντά (μετά της κυρίας προέδρου, βεβαίως, βεβαίως)...

Matriga είπε...

Απολίτιστε, καλώς ήρθε στο blog μου. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά εγώ απλά έλαβα μέσω e-mail το τεστ και το έβαλα εδώ, επειδή μου άρεσε. Βέβαια πάντα προσπαθώ να βρω την πηγή και επειδή στο chain mail είχε ένα link στον τίτλο του έβαλα και γω. Είναι από το http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2005/10/blog-post_11.html

Καλό Σ/Κ :)

korinoskilo είπε...

εχω απαντησει τα ιδια με τον ευρυ ( φτου φτου μην παθω τπτ )
απλα στο να κοιματε εγω θα ελεγα .... για να παω κοντα και να χουχουλιασω ;Ρ

θα ζησουμε ευρυ θα ζησουμε:ρρρρ

Prths είπε...

Μαρία, σ'ευχαριστώ για το test. Έβγαλα ένα σημαντικό συμπέρασμα: να κρατιέμαι και να μην απαντάω γιατί αλλιώς αυτο-ξεφτιλίζομαι στον (κατά κόσμο σοβαρό) εαυτό μου... Αουτσ!

Suspect είπε...

thank u

Matriga είπε...

Έλενα μου, καλησπέρα. Χαίρομαι πολύ που περνάς όμορφα! Όσο για το τεστ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...
Φιλιά σε σένα και στο Κορινάκι :)

Prths, καλησπέρα. Χαίρομαι που είσαι και σοβαρός και όχι όταν χρειάζεται ;)
Το τεστ ανήκει στον Suspect όπως ανέφερα και πιο πάνω και του αξίζουν συγχαρήρια. Να επισκεφτείς το blog του
http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2005/10/blog-post_11.html

Αγαπητέ Suspect,
καλησπέρα και καλώς ήρθες εδώ. Συγχαρητήρια για το blog σου και την εκπομπή σου. Με το τεστ έγραψες. Καλό σου βράδυ και ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και την ευγένειά σου :))