Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ας κάνουμε Δράση την Ανατροπή!

Τόσο καιρό έχω να γράψω για το κόμμα μας την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Μου έλειψε το μπίρι μπίρι και τα ωραία σας σχόλια. Πολύ πλάκα είχαμε με τον Πρόεδρο και το Υπουργικό μας συμβούλιο. Και δεν το λέω, γιατί έφτασε το high peak οι δείκτες επισκεψιμότητά μας, αλλά γιατί ήταν το αλατοπίπερο στο blogging!

Γιατί λοιπόν, να μην μεταφερθούμε λίγο στο κλίμα το κυβερνητικό - με εξαγγελίες και αποφάσεις - αλλά πιο ενεργά και συμμετοχικά, αυτή τη φορά;

Με αφορμή μια ανάρτηση που είδα τώρα στο troktiko, πήρα την πρωτοβουλία να σας κάνω μια πρόταση. Μάλλον, δεν είναι σωστό να μην έχω ενημερώσει τον Πρόεδρο πρώτα - ούτε καν τον Αντιπρόεδρο που τον έχω και πρόχειρο, αλλά έχω καλή πρόθεση και ελπίζω να κριθώ επιεικώς ;-)

Λοιπόν, σας παραθέτω κάτι που έγραψε ένας αναγνώστης στο troktiko, το οποίο το έχω υπόψη μου πολύ καιρό, αλλά έχω αμελήσει να το εφαρμόσω. Ισχύει, γιατί το έχω ακούσει πως έχει εφαρμοστεί από αρκετούς και δεν υπάρχει θέμα να διωχθούμε, αφού θα γίνει συλλογικά και θα έχουμε και όλο το δίκιο με το μέρος μας. ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΕΡΤ. Άσε που προσωπικά δεν βλέπω ΕΡΤ, γιατί έχουμε βάλει NOVA και βλέπουμε από το πιάτο όλα τα δορυφορικά κανάλια!

15000 ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ της ΕΡΤ.
Δηλαδή, θα χάσουν από εμάς όλους 8*15000=120000 ευρώ το μήνα.

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο.

Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ…….
ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ.

Τι λέτε Πρόεδρε; Το δοκιμάζουμε;

6 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Να προσθέσω και τούτο: αν είμαστε αποφασισμένη να τον κάνουμε τον τσαμπουκά με τη ΔΕΗ, να τον κάνουμε ολοκληρωμένα! Να αρνηθούμε να πληρώσουμε και τα δημοτικά τέλη! Ώστε να αναγκαστούν οι δημαρχαίοι μας να δίνουν λογαριασμό για τα έξοδα που κάνουν και την ποιότητα των υπηρεσιών που μας προσφέρουν!

Constantinos είπε...

ΘΑ μεριμνήσω προσωπικά να μιλήσω στον πρόεδρο και ΘΑ λυθεί το θέμα.
Έχει είδη προταθεί -και σύντομα μπαίνουν οι υπογραφές- να ιδρυθεί μία εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για πατάξει τα χαράτσια σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.
Βέβαια η εταιρία θα έχει διάρκεια ζωής μέχρι να ξαναγίνουμε κυβέρνηση γιατί μετά θα ξαναμπούν κάποιες χρεώσεις ώστε να μπορέσει η ΕΡΤ ν' αναβαθμίσει τις υπηρεσίες τις και να γίνει ανταγωνιστική.
Ψηφίστε "ανατροπή" στις ερχόμενες εκλογές και ΘΑ τα τακτοποιήσουμε όλα.

Yannis Triantafyllou είπε...

@CON: βλέπω κύριε αντιπρόεδρε αυτενεργούμε αλλά έχουμε μείνει σε καθεστώς αντιπολίτευσης... Είμεθα κυβέρνησις αγαπητέ «συν-κυβερνήτα», είμεθα κυβέρνηση, πρέπει να κυβερνήσουμε !!!!!

truth around us......... είπε...

perasa gia mia kaliemra na do ti kaneis

Matriga είπε...

Καλημέρα σ' όλους!

Τρούφι, τι κάνεις;;; Μας έλειψες! Καλά να περνάς και μην χάνεσαι :))

Matriga είπε...

Τελικά τι θα κάνουμε;; Θα πάρετε μια απόφαση για το τι γραμμή θα ακολουθήσουμε; Πολύ πρωτοβουλία βλέπω και αποτέλεσμα μηδέν. Μόνο 3-4 θα είμαστε μέσα στην κίνηση αυτή...